2017. 08. 18. Ilona

Itt van végre az ikreskönyv!

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy baba is számtalan megoldandó feladat, ám egyszerre kettő, vagy esetleg három még több és még speciálisabb problémákat hoz. Azért született az ikres anyukák könyve, hogy meggyőzzön mindenkit: nincs megoldhatatlan feladat két babával sem!
2009. 01. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Amikor kérdésekre keresünk választ, problémákra megoldást, egyre többen azonnal a Nők Lapja Cafe fórumozóihoz fordulnak. A kisebb-nagyobb gondokkal, bajokkal indított topikokból aztán közösségek, baráti társaságok, programok és könyv is születik.

 Kapcsolódó oldalak:
Ikresek.hu »
A könyv honlapja »
Rendeld meg innen most! »Legalábbis így volt ez azzal a kis csapat anyukával, akik egykoron két kisbabát hordtak a szivük alatt. Dupla boldogsággal és kétszer annyi aggodalommal. A speciális ikres kérdéseik megválaszolására kerestek gyakorlottabb anyukákat, velük együtt ikreket váró sorstársakat. Megtalálták egymást. Megszülettek sorra az ikerk és már a szoptatás és a gondozás speciélis kérdései következtek, aztán a cseperedés apró gondjai, és így tovább. Két gyerek két külön világ, egy láthatatlan aranyfonállal összekötve.

Az ikres fórumot egyszercsak kinőtték az ikresek, akkoriban indult el külön honlapjuk, a közösség gyarapodott, egymást erősítő társasággá növekedett, közös programokon, találkozókon ismerkedett személyesen a sok virtuális barátkozás után.

Négy anyuka aztán azon kezdett tanakodni, hogy ami tapasztalatot összegyűjtöttek a fórumon, az talán segítség lehet a további ikreseknek, azoknak, akik most szembesülnek a dupla örömmel. Így született meg a Hurrá ikrek! című könyv ötlete. Márta, Gitta, Zsuzsa, és Gabriella gyűjtötték, szerkesztették, írták a sok-sok hozzászólásból.

A könyv az első sokktól kezdve (Úristen ezek ketten vannak!) kézenfogja a jövendő ikres anyukát és úgy vezeti a terhesség, a szülés, a szoptatás és gondozás időszakain át. Anyukák vallanak a hasznos tárgyak, az egyforma ruha, a sétáltatás és a különböző akaratú gyerekek témaköréről. Külön fejezet foglalkozik az ikeridentitással és a hármas ikrekkel. A könyv televan személyes élményekkel, keservesen megélt tapasztalatokkal, aki igazi segítségre vár az valóban azt kapja. Kipróbált tippek és ötletek segíthetnek minden újdonsült  ikres anyukának.

A Nők Lapja Cafe könyve igazi csapatmunka, jól használható és jókedvű kiadvány, amelyet nem ikresként is örömmel forgathat minden anyuka.

Lehoczki Gabriella, Nemeshanyi Zsuzsanna, Rajnai Gitta, Wessely Márta:
Hurrá, ikrek!


Nők Lapja Cafe könyvek
Sanoma Budapest Kiadó 2008.

Még több információ és könyvrendelés »

 

Olvass tovább

Hozzászólások