Család

A terhesség mindentudó nagykönyve

"A Terhesség mindentudó nagykönyve címû mû segítségével minden várandós kismama otthonosan eligazodhat a terhesség során felmerülõ kérdésekben, a vajúdás, a születés és a szülés pillanatait illetõen, és a késõbbiekben is kiváló segítség lehet számukra, amikor újdonsült anyaként egy jó barátra van szükségük."




A terhesség idején a nők általában aggódnak amiatt, hogy testük megváltozik és egy új élet növekszik bennük. Teljesen normális, hogy ilyenkor rengeteg érzés kavarog bennünk, zavarodottság és eksztázis, pánik és öröm váltja egymást, és sok kérdés merül fel bennünk az előttünk álló hónapokkal kapcsolatosan. Könyvünk a várandós kismamák leggyakrabban feltett kérdéseit szeretné megválaszolni. A legszükségesebb és legpraktikusabb orvosi és pszichológiai tanácsokat inkább baráti, mint szigorú hangnemben tárjuk az olvasó elé. A fogantatástól kezdve hónapról hónapra figyelemmel kísérhetjük a terhesség várt és nem várt fordulatait
Gazdagon illusztrált és könnyen érthető könyv.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top