Csajos Bajok

Hány pasival szexelhet egy rendes lány?

Ugye érzed, hogy a cím provokáció? Főleg azoknál csaphatja ki a biztosítékot, akit tisztában vannak vele, hogy a szexuális partnerek számát tekintve nagy hiba különbséget tenni nők és férfiak között.

Úgy tartja a közhiedelem, hogy míg a pasik, ha arról van szó, hogy hány nővel szexeltek, legalább megháromszorozzák a partnereik számát, addig a nők inkább elosztják hárommal a valóságot és csak ezt a számot közlik. Hogy miért van így, nagyon egyszerű a válasz: ha egy csaj 60 partnerrel volt, biztosan negatívan ítélik meg, míg ha egy férfi teszi ugyanezt, azt inkább pozitívan szemléli a nagy többség. Vagy fogalmazhatunk csúnyábban is: ha sok pasival szexel egy nő, simán utcalánynak titulálják, ha egy pasas szexel minden útjába akadó nővel, akkor ő a kakas a szemétdombon. Ez a szemlélet természetesen nem új keletű, hiszen az elmúlt évszázadok beszűkült gondolkodásának valódi tükre.

Nemrég még komoly társadalmi elvárás volt, hogy a nőknek szűzen kell férjhez menniük. Gyakran bizonyítékként a nászéjszaka alatt használt lepedőt is megnézte a rokonság. Azt viszont, hogy egy férfi szűzen állt-e az oltárhoz, már nem lehetett könnyen ellenőrizni, na meg persze nem is akarta senki sem vizsgálni. Egészen a 20. századig a nőknek sokkal kevesebb joguk volt, mint a pasiknak – szexuális téren is. Ugyan manapság az élet számos területén zajlik a feministák végeláthatatlan harca az egyenlőségért, azért vannak helyzetek, ahol már nem számít a nemiség, inkább csak a “teljesítmény”. Viszont sajnos a szexuális szabadság nem ilyen. Sőt, a berögzött, helytelen társadalmi ítélkezés szedi az érzelmi áldozatait nap mint nap. Emellett a 21. századi rossz normák, a pornóipar sugallta abszurd női szerepek is még mindig azt közvetítik, hogy a nők a szexuális eszközök. Ráadásul ennek a hozadéka, hogy vannak férfiak, akik tévesen azt gondolják, hogy a nőket kielégíti az a fajta együttlét, amit a felnőtt filmekben láthatunk.

Hány pasival szexelhet egy rendes lány?

Ebben a felvilágosult 21. században igazán eljuthatnának már odáig az emberek, hogy nem ítélkeznek aszerint, hogy kinek hány szexuális partnere volt – legyen az illető nő vagy férfi.
Persze ez nem azt jelenti, hogy az a menő, hogy ész nélkül, fűvel-fával ágyba bújunk, hanem inkább az a jó, hogy mindenki a saját értékrendjét szem előtt tartva bátran felvállalja önmagát és az igényeit. Ha valaki szűzen megy férjhez és úgy boldog, szíve joga a választás. Ha viszont más mondjuk egy válás után gyakran ismerkedik és nem szeretné lekötni magát egy darabig, hát hadd tegye nyugodtan. Az intim egészségre természetesen minden esetben oda kell figyelni, hiszen a szexuális úton terjedő betegségek vagy intim fertőzések könyörtelenül lecsapnak az óvatlanokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top