X-Faktor
Születési idő

2010.08.28.

Csillagjegy

Szűz

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen az X-Faktor c. műsorról

Az X-Faktor című tehetségkutató showműsor az RTL Klub tévécsatornán látható, az első évad 2010 augusztus 28-án került adásba. Az X-Faktor győztesének kiválasztása több fordulós folyamat. A verseny során az énektudás mellett nagyon sokat nyom a latban a megjelenés valamint az előadás során megnyilvánuló tánctudás és előadókészség is.

A jelentkezőkv Válogatón vesznek részt, ahonnan három zsűritag igenje után mehet tovább százötven induló a Táborba. A Táborban aztán az X-Faktor versenyzők száma százra, majd ötvenre csökken. A Mentorok házába végül a huszonnégy legjobbnak talált produkció kerül be. A négy mentor egy külső segítő véleményét is meghallgatja, mielőtt hat mentoráltja közül hármat az X-Faktor döntőjébe engedne.

A döntőbe tehát 12 versenyző kerül, itt már a nézők szavazatai döntenek. A két leggyengébben szereplő a műsor végén párbajozik, a zsűri szerint gyengébb pedig kiesik.

X-Faktor galéria

  • Tóth Gabi ruhái az X-Faktor 2014-ben

  • X-Faktor ikertornyok

  • X-Faktor-döntősök szelfijei

  • X-Faktor 3. élő show

Kapcsolódó cikkek

Külföldi énekversenyen lett ezüstérmes az X-Faktor győztese, Opitz Barbara

Külföldi énekversenyen lett ezüstérmes az X-Faktor győztese, Opitz Barbara

Opitz Barbi, a 2016-os X-Faktor győztese már hétéves kora óta énekel, de soha nem járt külön énektanárhoz, saját maga fejlesztette tudását.

Visszatér az X-Faktorba Vince Aliz Liza

Visszatér az X-Faktorba Vince Aliz Liza

A tehetségkutató 2016-os szériájának énekesnője az X-Faktor kulisszái mögött segíti a stáb munkáját. Vince Aliz Liza Tóth Gabi mentoráltja volt az X-Faktor 2016-os évadában.

Vince Aliz Liza otthagyta az iskolát

Vince Aliz Liza otthagyta az iskolát

Vince Aliz Liza az X-Faktor egyedi stílusú felfedezettje Pécsről felköltözött Budapestre, és még az iskolát is otthagyta egy időre.

Tóth Andi hatalmas mérföldkőhöz érkezett

Tóth Andi hatalmas mérföldkőhöz érkezett

Végre elérkezik a várva várt dátum az X-Faktor előző szériájának fiatal nyertese januárban betölti a 18-at. Az énekesnő már készül a nagy napra, ami változásokat is hoz majd.