X-Faktor
Születési idő

2010.08.28.

Csillagjegy

Szűz

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen az X-Faktor c. műsorról

Az X-Faktor című tehetségkutató showműsor az RTL Klub tévécsatornán látható, az első évad 2010 augusztus 28-án került adásba. Az X-Faktor győztesének kiválasztása több fordulós folyamat. A verseny során az énektudás mellett nagyon sokat nyom a latban a megjelenés valamint az előadás során megnyilvánuló tánctudás és előadókészség is.

A jelentkezőkv Válogatón vesznek részt, ahonnan három zsűritag igenje után mehet tovább százötven induló a Táborba. A Táborban aztán az X-Faktor versenyzők száma százra, majd ötvenre csökken. A Mentorok házába végül a huszonnégy legjobbnak talált produkció kerül be. A négy mentor egy külső segítő véleményét is meghallgatja, mielőtt hat mentoráltja közül hármat az X-Faktor döntőjébe engedne.

A döntőbe tehát 12 versenyző kerül, itt már a nézők szavazatai döntenek. A két leggyengébben szereplő a műsor végén párbajozik, a zsűri szerint gyengébb pedig kiesik.

X-Faktor galéria

  • Tóth Gabi ruhái az X-Faktor 2014-ben

  • X-Faktor ikertornyok

  • X-Faktor-döntősök szelfijei

  • X-Faktor 3. élő show

Kapcsolódó cikkek

Istenes Bence eltűnik az X-Faktorból

Istenes Bence eltűnik az X-Faktorból

Nagy változások várhatóak az idei X-Faktorban. Úgy tűnik, hogy nemcsak Tóth Gabitól, hanem istenes Bencétől is el kell búcsúznunk, de a show megy tovább.

Stohl után szabadon – Kik lehetnének még mentorok a 2017-es X-faktorban?

Stohl után szabadon – Kik lehetnének még mentorok a 2017-es X-faktorban?

Már közeleg a változás. Legalábbis, ami az X-Faktor mentorait érinti. Tóth Gabi biztosan nem lesz ott az új évadban, de a pletykák szerint Stohl András igen. Ki megy, ki marad? És kiket ültetnénk mi be a mentorszékbe? Komoly és komolytalan jelöléseink után szavazhatsz arról, hogy te kit látnál szívesen az X-Faktorban.

X-Faktor: ők versenghetnek Tóth Gabi helyéért

X-Faktor: ők versenghetnek Tóth Gabi helyéért

Múlthéten érkezett a meglepő hír, miszerint Tóth Gabi otthagyja az X-Faktort. Elindultak a találgatások, hogy ki ülhet helyette a mentori székbe a 2017-es szériában.

Friss: Tóth Gabi bejelentése mindenkit váratlanul ért

Friss: Tóth Gabi bejelentése mindenkit váratlanul ért

Tudtuk, hogy Tóth Gabi alkotói szabadságra, ha úgy tetszik, szünetre szeretne menni. Tudtuk, hogy változást szeretne az életébe, de erre a bejelentésre most nem számítottunk.