2017. 04. 29. Péter
X-Faktor
Születési idő

2010.08.28.

Csillagjegy

Szűz

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen az X-Faktor c. műsorról

Az X-Faktor című tehetségkutató showműsor az RTL Klub tévécsatornán látható, az első évad 2010 augusztus 28-án került adásba. Az X-Faktor győztesének kiválasztása több fordulós folyamat. A verseny során az énektudás mellett nagyon sokat nyom a latban a megjelenés valamint az előadás során megnyilvánuló tánctudás és előadókészség is.

A jelentkezőkv Válogatón vesznek részt, ahonnan három zsűritag igenje után mehet tovább százötven induló a Táborba. A Táborban aztán az X-Faktor versenyzők száma százra, majd ötvenre csökken. A Mentorok házába végül a huszonnégy legjobbnak talált produkció kerül be. A négy mentor egy külső segítő véleményét is meghallgatja, mielőtt hat mentoráltja közül hármat az X-Faktor döntőjébe engedne.

A döntőbe tehát 12 versenyző kerül, itt már a nézők szavazatai döntenek. A két leggyengébben szereplő a műsor végén párbajozik, a zsűri szerint gyengébb pedig kiesik.

X-Faktor galéria

  • Tóth Gabi ruhái az X-Faktor 2014-ben

  • X-Faktor ikertornyok

  • X-Faktor-döntősök szelfijei

  • X-Faktor 3. élő show

Kapcsolódó cikkek

Teljesen lecsúszott az X-Faktor botrányhőse, Petics Kristóf

Teljesen lecsúszott az X-Faktor botrányhőse, Petics Kristóf

Emlékszetek még Petics Kristófra, akit a botránya miatt zártak ki a legutóbbi X-Faktorból? Sajnos elég rossz hírek érkeztek felőle.

Igazán romantikusan kérték meg az X-faktoros Antal Timi kezét

Igazán romantikusan kérték meg az X-faktoros Antal Timi kezét

Antal Timi és párja egy éve vannak együtt. Gergő úgy döntött, hogy ideje megkérni a szerelme kezét, ehhez pedig dalt írt és különleges helyszínt választott.

Lopással vádolták az X-Faktor énekesét, Samu Krisztina Mazsit

Lopással vádolták az X-Faktor énekesét, Samu Krisztina Mazsit

Megalázó helyzetbe került az X-Faktorból és a Rising Starból ismert Samu Krisztina Mazsi. Lopással vádolták meg egy drogériában, ahová egyébként minden héten jár.

Az X-Faktorban tűnhet fel Kiss Ramóna

Az X-Faktorban tűnhet fel Kiss Ramóna

Új, nagyszabású feladat várhat Kiss Ramónára az RTL Klubon, méghozzá az X-Faktorban. Azt beszélik, ő lehet Istenes Bence utódja.