Minden infó egy helyen a TV2-ről

A TV2 Magyarország 1997 október negyedikén kezdett sugározni. A TV2 indulásától 2014 januárjáig a ProSiebenSat1 tulajdona volt, amely akkor két magánszemélynek adta el a TV2 csatorna jogait birtokló MTM-SBS Zrt.-t. A két személy: Simon Zsolt, a TV2 igazgatója, illetve Yvonne Dederick, a csatorna gazdasági igazgatója voltak.

A TV2 2015 végén Andrew Vajna kaszinótulajdonos-filmproducer-vállalkozó irányítása alá került, aki a TV2 jelenlegi vezérigazgatójává Dirk Gerkenst, az RTL Klub korábbi csúcsmenedzserét nevezte ki.

 

A TV2 Csoport a TV2-n kívül magában foglalja a Super TV2-t, a FEM3-at és a PRO4 tévécsatornákat. 

TV2 galéria

  • Szappanopera szereplők lettek a TV2 sztárjai

  • Tv2 őszi sajtójátékoztató

  • Liptai Claudia, a Tv2 őszi sajtótájékoztatóján

  • Ördög Nóra, a TV2 őszi sajtótájékoztatóján

Kapcsolódó cikkek

RTL-es sztárral indít Vajna új csatornája, az Izaura TV

RTL-es sztárral indít Vajna új csatornája, az Izaura TV

Augusztus 14-én 20 órától, a TV2 Csoport nagyszabású portfóliófejlesztésének következő lépéseként az Izaura TV is útjára indul.

24 sorozat, amit érdemes nézni nyáron a tévében

24 sorozat, amit érdemes nézni nyáron a tévében

Nyáron az ember könnyebben elengedi magát, és mintha több idő is lenne egy-egy sorozat „ledarálására”. Most olyanokat hoztunk el nektek, amiket a magyar tévécsatornákon is elérhettek, így nem kell kiskapukat keresni. Felejtsétek el a Grace klinika, vagy a Helyszínelők sokadik ismétlését, mert igyekeztünk ezeket kihagyni.

Ada és Nagy Feró is a TV2-höz igazol

Ada és Nagy Feró is a TV2-höz igazol

A Blikk információi szerint Nagy Feró és Ada is a TV2-höz igazol, így két év alatt már hét RTL Klub-ost csábított el a csatorna.

Új magyar filmcsatorna indul ma este

Új magyar filmcsatorna indul ma este

Ma este kilenc órától új magyar filmcsatorna indul. A TV2 Csoport új tagja igazi kikapcsolódást ígér az egész családnak.