2017. 01. 20. Fábián, Sebestyén

Minden infó egy helyen a TV2-ről

A TV2 Magyarország 1997 október negyedikén kezdett sugározni. A TV2 indulásától 2014 januárjáig a ProSiebenSat1 tulajdona volt, amely akkor két magánszemélynek adta el a TV2 csatorna jogait birtokló MTM-SBS Zrt.-t. A két személy: Simon Zsolt, a TV2 igazgatója, illetve Yvonne Dederick, a csatorna gazdasági igazgatója voltak.

A TV2 2015 végén Andrew Vajna kaszinótulajdonos-filmproducer-vállalkozó irányítása alá került, aki a TV2 jelenlegi vezérigazgatójává Dirk Gerkenst, az RTL Klub korábbi csúcsmenedzserét nevezte ki.

 

A TV2 Csoport a TV2-n kívül magában foglalja a Super TV2-t, a FEM3-at és a PRO4 tévécsatornákat. 

TV2 galéria

  • Szappanopera szereplők lettek a TV2 sztárjai

  • Tv2 őszi sajtójátékoztató

  • Liptai Claudia, a Tv2 őszi sajtótájékoztatóján

  • Ördög Nóra, a TV2 őszi sajtótájékoztatóján

Kapcsolódó cikkek

Azurák Csaba otthagyja a TV2-t, átigazol

Azurák Csaba otthagyja a TV2-t, átigazol

Azurák Csabának saját műsort ígértek a TV2-nél, de az azóta is várat magára. A tévés, úgy tűnik, megelégelte a várakozást, és máshová igazol.

Nika György a TV2-nél folytatja

Nika György a TV2-nél folytatja

Teljesen átalakult az elmúlt egy évben a Tények, most az is kiderült, hogy az új csapathoz Nika György is csatlakozik, mégpedig műsorvezetőként.

Veri a konkurenciát az RTL Klub

Veri a konkurenciát az RTL Klub

A teljes lakosság körét tekintve az RTL Klub Híradójának január 8-ai adása volt a legnézettebb műsor 2017 első hetében. A csatorna a hét többi napján is kiemelkedő eredményt ért el a nézettségi versenyben, ugyanis a Nielsen 18–49 éves korosztályra szűkített közönségmérése szerint a top 50-es lista első 11 helyén kizárólag az RTL Klub műsorai szerepeltek.

Csak hitegették Azurák Csabát a TV2-nél?

Csak hitegették Azurák Csabát a TV2-nél?

Úgy volt, hogy januárban végre elindulhat Azurák Csaba 2016 őszére beígért műsora a TV2-n. Bár szerepel is a műsorújságban, lehet, hogy mégis tovább csúszik.