Minden infó egy helyen a TV2-ről

A TV2 Magyarország 1997 október negyedikén kezdett sugározni. A TV2 indulásától 2014 januárjáig a ProSiebenSat1 tulajdona volt, amely akkor két magánszemélynek adta el a TV2 csatorna jogait birtokló MTM-SBS Zrt.-t. A két személy: Simon Zsolt, a TV2 igazgatója, illetve Yvonne Dederick, a csatorna gazdasági igazgatója voltak.

A TV2 2015 végén Andrew Vajna kaszinótulajdonos-filmproducer-vállalkozó irányítása alá került, aki a TV2 jelenlegi vezérigazgatójává Dirk Gerkenst, az RTL Klub korábbi csúcsmenedzserét nevezte ki.

 

A TV2 Csoport a TV2-n kívül magában foglalja a Super TV2-t, a FEM3-at és a PRO4 tévécsatornákat. 

TV2 galéria

  • Szappanopera szereplők lettek a TV2 sztárjai

  • Tv2 őszi sajtójátékoztató

  • Liptai Claudia, a Tv2 őszi sajtótájékoztatóján

  • Ördög Nóra, a TV2 őszi sajtótájékoztatóján

Kapcsolódó cikkek

Hétfőtől megújul a Mokka – Istenes Bence apja is képernyős lesz

Hétfőtől megújul a Mokka – Istenes Bence apja is képernyős lesz

Február 27-től megújult műsorvezetői csapattal és vadonatúj díszletből jelentkezik a Mokka. Pachmann Péter és Demcsák Zsuzsa mellett ezentúl Istenes László, Serfőző Krisztina és Szabó Dóra lesznek a műsorvezetők.

Új reality műsort indít a TV2: jön az Ázsia Expressz – A sárkány útja

Új reality műsort indít a TV2: jön az Ázsia Expressz – A sárkány útja

Ázsia egzotikus vidékei, egy kihívásokkal teli kalandos utazás, hét bátor sztárpár, és napi egydollárnyi költőpénz: jön az Ázsia Expressz – A sárkány útja, a TV2 új reality műsora.

Gönczi Gábor megmutatta kisfiát

Gönczi Gábor megmutatta kisfiát

Három hónappal kisfia, Áron születése után, a Tények műsorvezetője most a Facebook-oldalán mutatta be a picit rajongóinak.

Bejelentették a TV2 tavaszi műsorait

Bejelentették a TV2 tavaszi műsorait

Szerdán délben bejelentették a TV2 tavasszal induló, új műsorait. Mostantól kibékülhetünk a rokonokkal a kamerák előtt (nem kell összeverekedni, mint a Mónika show és Joshi Bharat műsorának idején, nyugi), ha pedig többször főztünk jót, mint vágtuk el az ujjunkat a konyhában, akkor megpróbálhatjuk lefőzni a sztárséfeket. Lesznek még újdonságok. Mondjuk a részleteket.