2016. 09. 30. Jeromos

Minden infó egy helyen a TV2-ről

A TV2 Magyarország 1997 október negyedikén kezdett sugározni. A TV2 indulásától 2014 januárjáig a ProSiebenSat1 tulajdona volt, amely akkor két magánszemélynek adta el a TV2 csatorna jogait birtokló MTM-SBS Zrt.-t. A két személy: Simon Zsolt, a TV2 igazgatója, illetve Yvonne Dederick, a csatorna gazdasági igazgatója voltak.

A TV2 2015 végén Andrew Vajna kaszinótulajdonos-filmproducer-vállalkozó irányítása alá került, aki a TV2 jelenlegi vezérigazgatójává Dirk Gerkenst, az RTL Klub korábbi csúcsmenedzserét nevezte ki.

 

A TV2 Csoport a TV2-n kívül magában foglalja a Super TV2-t, a FEM3-at és a PRO4 tévécsatornákat. 

TV2 galéria

  • Szappanopera szereplők lettek a TV2 sztárjai

  • Tv2 őszi sajtójátékoztató

  • Liptai Claudia, a Tv2 őszi sajtótájékoztatóján

  • Ördög Nóra, a TV2 őszi sajtótájékoztatóján

Kapcsolódó cikkek

Ez a két legnézettebb műsor

Ez a két legnézettebb műsor

Sőt azt is tudni, hogy az RTL Klubnak és a TV2-nek is van egymillió feletti nézőszáma. Adatok és tények a konkurens csatornák harcáról, melyet múlt héten erősen nyert az RTL.

Sztárban sztár: Király Linda esett ki

Sztárban sztár: Király Linda esett ki

A Sztárban sztár versenyzői a vasárnap esti adásban is felülmúlták önmagukat. A műsortól ezúttal nagy meglepetésre Király Linda búcsúzott.

Star Academy: Streiffert Hanna esett ki

Star Academy: Streiffert Hanna esett ki

Ismét búcsúzott egy versenyző a Star Academytől. Ezúttal Streiffert Hannának ért véget a TV2 tehetségkutatója. A héten Kertész Iván kapta a védettséget.

Lagzi Lajcsival és Fásy Ádámmal erősít a TV2

Lagzi Lajcsival és Fásy Ádámmal erősít a TV2

Két igazi nagyágyút szerződtetett új zenei csatornájához a TV2. Októbertől Fásy Ádám és Galambos „Lagzi” Lajos saját műsort kap a Zenebutik néven indult csatornán.