Minden infó egy helyen a TV2-ről

A TV2 Magyarország 1997 október negyedikén kezdett sugározni. A TV2 indulásától 2014 januárjáig a ProSiebenSat1 tulajdona volt, amely akkor két magánszemélynek adta el a TV2 csatorna jogait birtokló MTM-SBS Zrt.-t. A két személy: Simon Zsolt, a TV2 igazgatója, illetve Yvonne Dederick, a csatorna gazdasági igazgatója voltak.

A TV2 2015 végén Andrew Vajna kaszinótulajdonos-filmproducer-vállalkozó irányítása alá került, aki a TV2 jelenlegi vezérigazgatójává Dirk Gerkenst, az RTL Klub korábbi csúcsmenedzserét nevezte ki.

 

A TV2 Csoport a TV2-n kívül magában foglalja a Super TV2-t, a FEM3-at és a PRO4 tévécsatornákat. 

TV2 galéria

  • Szappanopera szereplők lettek a TV2 sztárjai

  • Tv2 őszi sajtójátékoztató

  • Liptai Claudia, a Tv2 őszi sajtótájékoztatóján

  • Ördög Nóra, a TV2 őszi sajtótájékoztatóján

Kapcsolódó cikkek

Olcsón megúszta Tillával a TV2

Olcsón megúszta Tillával a TV2

Eddig is gyakran láttuk Tillát a TV2 képernyőjén, ez nem újdonság, de mintha mostanában különösen megszaporodtak volna a műsorai. Négy műsort vezet egy fizetésért – vetette fel a Bors.

Távozik a Tények egyik alappillére

Távozik a Tények egyik alappillére

A TV2 hírműsora fontos embert veszít. Az illető holnaptól már nem dolgozik ott.

Tóth Vera szereti, de még előtte sem vetkőzik

Tóth Vera szereti, de még előtte sem vetkőzik

Tóth Vera a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban már új külsővel lesz látható. Az énekesnő hamarosan eléri kívánt alakját. 15–20 kiló minuszt tervez, de már most fel tud venni olyan ruhákat, amiket eddig nem.

Veréb Tamás nyerte a Sztárban sztárt

Veréb Tamás nyerte a Sztárban sztárt

A TV2-n ez a hétvége a döntők hétvégéje volt. Szombaton megválasztották a Star Academy győztesét, aki Szőcs Renáta lett, vasárnap pedig a Sztárban sztárban hirdettek győztest. A 2016-os év legsokoldalúbb előadója Veréb Tamás lett.