Bámulatosan merész szexuális fantáziaképekkel és hatalmas logikai bukfencekkel beszélik le az...

További cikkek

A táncod megmondja, mikor ovulálsz!

A táncod megmondja, mikor ovulálsz!

A termékeny időszakukban levő nőket a férfiak sokkal vonzóbbnak tartják tánc közben, mint azokat, akiknek menstruációs ciklusa éppen máshol tart.

18+: Ennyi mindenen múlik az orgazmus

18+: Ennyi mindenen múlik az orgazmus

Elsőként leszögezem, hogy nem csupán női problémáról van szó, ha az orgazmushoz jutás rögös útját vizsgáljuk. Persze az tény, hogy a nők esetében egyetlen kiábrándító tényező is elég a lankadáshoz. Vegyük sorra, mi segít, és mi nem!

Milyen a nőknek szánt erotika? Őszinte és stílusos

Milyen a nőknek szánt erotika? Őszinte és stílusos

Különleges magazinra bukkantam a berlini pályaudvaron. A női lapok között tűnt fel a nőknek szóló erotikus magazin. Nem a Playboy-nyuszik, a Zeppelin-méretűre növesztett, meztelen mellek és az egymást nyalogató nők mellett kapott helyet. Végre...

Létezhet férfi pornó nélkül?

Nem mindenkinek a párja tépi ki a kábelt a dugóból, ha rajtakapja, hogy pornót nézett. Megteszik ezt ők maguktól.

Cameron Diaz bevallotta, hogy a saját neméhez is vonzódik

Cameron Diaz bevallotta, hogy a saját neméhez is vonzódik

Cameron Diaz meglepő kijelentést tett a minap. A színésznő elárulta, hogy bizony a gyengébbik nemhez is vonzódik szexuálisan.

Ausztráliában most már bárki lehet semleges nemű

Elismerte az ausztrál legfelsőbb bíróság, hogy egy személy lehet se nem férfi, se nem nő.

12 jógapóz a jó szexért

12 jógapóz a jó szexért

A jóga rugalmasabbá, hajlékonyabbá teszi testünket, serkenti a vérkeringést, fiatalít, lelkünket pedig nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá varázsolja. Megtanít tudatosan irányítani a testünket és a gondolatainkat, uralkodni magunkon. Ezeket az...

Ha korai az öröm – a korai magömlés okai

Ha korai az öröm – a korai magömlés okai

Párkapcsolati zavarok, szorongás, depresszió. Sokan küzdenek korai magömléssel, de nem mernek beszélni róla, holott a probléma orvosolható lenne.

A hím állva ejti meg a nőstényt - ezekből a könyvekből tanulták szüleink a szexet

"A hím állva ejti meg a nőstényt" - ezekből a könyvekből tanulták szüleink a szexet

A homoszexualitás gyógyítható, ha a férfi maszturbálás közben nőkre gondol, a csoportszex csak a nyugati országokban terjedt el, a kondom pedig a szűzhártya átszakítására egyáltalán nem alkalmas. Ezt mind régi szexuális felvilágosító könyvekből...

Mit tehetek, ha a barátom behatolás előtt elélvez?

Rengeteg férfi és nő szenved attól, ha egy férfi túl „gyors” az ágyban – a probléma egy kis gyakorlással azonban orvosolható. Olvasónk problémájára szextanácsadónk adja meg a választ.

Csábíts afrodiziákumokkal!

Ezekkel a vágyfokozó termékekkel anélkül kerülhetünk szexi hangulatba, hogy előtte tele kéne ennünk magunkat osztrigával, csilivel vagy egyéb, afrodiziákum hírében álló étellel.

Izgató szexkütyük Valentin-napra

Izgató szexkütyük Valentin-napra

Valentin-napra nemcsak szívecskés tárgyakkal, de egy fokkal merészebb ajándékokkal is előállhatunk; nemcsak a partnerünk fogja meghálálni, de az is lehet, hogy mi is magunknak.

Mikor vagyok jó anya?

Mikor vagyok jó anya?

Az emberek szeretik megmondani, mit kell tennünk ahhoz, hogy jó szülők, szeretők, feleségek legyünk – szerintük. De nem kellene inkább bíznunk magunkban, és a saját normáink szerint élnünk, hogy boldogok legyünk a különféle szerepeinkben?

Szexuális lélektársaddal élsz?

Szexuális lélektársaddal élsz?

Egy párkapcsolatban nemcsak az a fontos, hogy lélekben, hanem hogy a testiségben is társra leljünk. Te megtaláltad Őt? Kattints a képre, töltsd ki tesztünket és megtudod!

Mi a gond a mai szexualitással?

Mi a gond a mai szexualitással?

Manapság szinte már kényszeresen beszélünk a szexről. Elemezzük, boncolgatjuk, részeire szedjük – és utána úgy is hagyjuk. A mai ember gondolkodásában a szexualitás szét van darabolva, és az egyes részek egymással nem érintkező skatulyákba vannak...

Irány meztelenföld!

Irány meztelenföld!

Szafari, golf, hegyi túra, strandolás: a nyári vakációt mindenki másképp képzeli, olyannyira, hogy vannak, akik tökéletesen meztelenül. Olyan utazási ajánlatok között keresgéltünk, ahova kimondottan pucérkodni érkeznek a turisták.

Mégsem buknak a pasik a piros színre

Régi sztereotípiát cáfol meg egy friss tanulmány. Kicsit zavaros, hogy mire is volt jó ez az egész, de mindenesetre a piros ruháról biztosan le akarnak dumálni.

A férfival való egyesülés igazi beavatás

Önelfogadásra, önszeretetre tanít a tantra, az izgalmas spirituális önfelfedező útnak pedig csak része a szexualitás.

Szexiskola nyílik Bécsben

A jó nyelvérzék biztosan előny, ha sikeres felvételt szeretnél nyerni a különleges oktatási intézménybe.

„Nonszensz, hogy ne legyen szexuális felvilágosítás!”

Újra kötelező lesz a szexuális felvilágosítás a New York-i iskolákban. Ám nem mindegy, hogyan végzik majd. Soma különvéleménye.

Újra tanulhatjuk a testünket az intimitásközpontban

Létezik egy hely, ahol módunk van újragondolni mindent, amit eddig a testiségről, a szexualitásról vagy az önismeretről tudtunk. Az ország egyetlen intimitásközpontjában jártunk.

Botrányt kavart a 10 éves fotómodell szexi pózolása

Leopárdmintás párnák között, tűsarkú cipőben, vérvörös ajkakkal, csábosan néz a kamerába egy fiatal lány. Ebben még semmi különös nem lenne, ha úgy tíz évvel idősebb lenne a modell.

Allergiás vagyok a szexre!

Szexallergia? Spermaallergia? A „fáj a fejem, drágám, most ne” legújabb változata? Bár valótlanul hangzik, mégis igaz, vannak emberek, akik allergiásak a szexre, spermára, vagy akár a csókra is.

Talmácsi megtagadja VV Évát

Ugyan VV Éva a Való Világban többször elmondta, hogy Talmácsi Gábor barátnője volt, a motorversenyző zárt ajtók mögött megtagadja állítólagos szeretőjét.