További cikkek

Létezhet férfi pornó nélkül?

Nem mindenkinek a párja tépi ki a kábelt a dugóból, ha rajtakapja, hogy pornót nézett. Megteszik ezt ők maguktól.

Cameron Diaz bevallotta, hogy a saját neméhez is vonzódik

Cameron Diaz bevallotta, hogy a saját neméhez is vonzódik

Cameron Diaz meglepő kijelentést tett a minap. A színésznő elárulta, hogy bizony a gyengébbik nemhez is vonzódik szexuálisan.

Ausztráliában most már bárki lehet semleges nemű

Elismerte az ausztrál legfelsőbb bíróság, hogy egy személy lehet se nem férfi, se nem nő.

Ötévesen pornót néz a gyerek?

Mit tehet a szülő, ha a gyerek barátai nagy valószínűséggel pornót néznek?

12 jógapóz a jó szexért

12 jógapóz a jó szexért

A jóga rugalmasabbá, hajlékonyabbá teszi testünket, serkenti a vérkeringést, fiatalít, lelkünket pedig nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá varázsolja. Megtanít tudatosan irányítani a testünket és a gondolatainkat, uralkodni magunkon. Ezeket az...

A PCO-szindróma

A nőiesség segélykiáltása – a PCO-szindróma

Ma már az orvosok is elismerik, hogy a PCOS, azaz a policisztás ovárium szindróma kialakulásáért lelki tényezők is felelősek. A nők tíz százaléka érintett, és bármilyen életkorban kialakulhat – de tudatosan tehetünk azért, hogy elkerüljük.

A korai magömlés okai

Ha korai az öröm – a korai magömlés okai

Párkapcsolati zavarok, szorongás, depresszió. Sokan küzdenek korai magömléssel, de nem mernek beszélni róla, holott a probléma orvosolható lenne.

Ez ám az old school szexuális nevelés!

"A hím állva ejti meg a nőstényt" - ezekből a könyvekből tanulták szüleink a szexet

A homoszexualitás gyógyítható, ha a férfi maszturbálás közben nőkre gondol, a csoportszex csak a nyugati országokban terjedt el, a kondom pedig a szűzhártya átszakítására egyáltalán nem alkalmas. Ezt mind régi szexuális felvilágosító könyvekből...

Mit tehetek, ha a barátom behatolás előtt elélvez?

Rengeteg férfi és nő szenved attól, ha egy férfi túl „gyors” az ágyban – a probléma egy kis gyakorlással azonban orvosolható. Olvasónk problémájára szextanácsadónk adja meg a választ.

Kéjnők, bárcások, kurtizánok

Igazítsuk vissza az időt az 1890-es évek végére, a múlt század elejére – és már ott is vagyunk anno a bűnös-bűvös pesti éjszakában. Szállás Mutternél, a Vöröslámpás házban, estély a Vörös postakocsiban, Róza madámnál, a főváros luxuskurtizánjánál.

Csábíts afrodiziákumokkal!

Ezekkel a vágyfokozó termékekkel anélkül kerülhetünk szexi hangulatba, hogy előtte tele kéne ennünk magunkat osztrigával, csilivel vagy egyéb, afrodiziákum hírében álló étellel.

Izgató szexkütyük Valentin-napra

Izgató szexkütyük Valentin-napra

Valentin-napra nemcsak szívecskés tárgyakkal, de egy fokkal merészebb ajándékokkal is előállhatunk; nemcsak a partnerünk fogja meghálálni, de az is lehet, hogy mi is magunknak.

Mikor vagyok jó anya?

Az emberek szeretik megmondani, mit kell tennünk ahhoz, hogy jó szülők, szeretők, feleségek legyünk – szerintük. De nem kellene inkább bíznunk magunkban, és a saját normáink szerint élnünk, hogy boldogok legyünk a különféle szerepeinkben?

Szexuális lélektársaddal élsz?

Szexuális lélektársaddal élsz?

Egy párkapcsolatban nemcsak az a fontos, hogy lélekben, hanem hogy a testiségben is társra leljünk. Te megtaláltad Őt? Kattints a képre, töltsd ki tesztünket és megtudod!

Mi a gond a mai szexualitással?

Manapság szinte már kényszeresen beszélünk a szexről. Elemezzük, boncolgatjuk, részeire szedjük – és utána úgy is hagyjuk. A mai ember gondolkodásában a szexualitás szét van darabolva, és az egyes részek egymással nem érintkező skatulyákba vannak...

Pucér nyaralás

Irány meztelenföld!

Szafari, golf, hegyi túra, strandolás: a nyári vakációt mindenki másképp képzeli, olyannyira, hogy vannak, akik tökéletesen meztelenül. Olyan utazási ajánlatok között keresgéltünk, ahova kimondottan pucérkodni érkeznek a turisták.

Mégsem buknak a pasik a piros színre

Régi sztereotípiát cáfol meg egy friss tanulmány. Kicsit zavaros, hogy mire is volt jó ez az egész, de mindenesetre a piros ruháról biztosan le akarnak dumálni.

A férfival való egyesülés igazi beavatás

Önelfogadásra, önszeretetre tanít a tantra, az izgalmas spirituális önfelfedező útnak pedig csak része a szexualitás.

Szexiskola nyílik Bécsben

A jó nyelvérzék biztosan előny, ha sikeres felvételt szeretnél nyerni a különleges oktatási intézménybe.

„Nonszensz, hogy ne legyen szexuális felvilágosítás!”

Újra kötelező lesz a szexuális felvilágosítás a New York-i iskolákban. Ám nem mindegy, hogyan végzik majd. Soma különvéleménye.

Újra tanulhatjuk a testünket az intimitásközpontban

Létezik egy hely, ahol módunk van újragondolni mindent, amit eddig a testiségről, a szexualitásról vagy az önismeretről tudtunk. Az ország egyetlen intimitásközpontjában jártunk.

Botrányt kavart a 10 éves fotómodell szexi pózolása

Leopárdmintás párnák között, tűsarkú cipőben, vérvörös ajkakkal, csábosan néz a kamerába egy fiatal lány. Ebben még semmi különös nem lenne, ha úgy tíz évvel idősebb lenne a modell.

Allergiás vagyok a szexre!

Szexallergia? Spermaallergia? A „fáj a fejem, drágám, most ne” legújabb változata? Bár valótlanul hangzik, mégis igaz, vannak emberek, akik allergiásak a szexre, spermára, vagy akár a csókra is.

Talmácsi megtagadja VV Évát

Ugyan VV Éva a Való Világban többször elmondta, hogy Talmácsi Gábor barátnője volt, a motorversenyző zárt ajtók mögött megtagadja állítólagos szeretőjét.

Meztelenség a családban

Vannak családok, ahol a simogatás, a meztelenség természetes, másoknál viszont tabu. Vajon honnan vesszük a "még illendő" szerelmi érintkezésünk mintáit és hogyan befolyásolják ezek a kapcsolatainkat?