Műizgalom, műizzadság, műnyögések: egy rövid videóban megmutatják, hogyan készül egy film...

További cikkek

Híres női szexjelenetek férfi főszereplőkkel

Híres női szexjelenetek férfi főszereplőkkel

Sharon Stone villantós jelenetére mindenki emlékszik az Elemi ösztönből, most pedig mutatjuk meg, milyen az, ha férfi teszi keresztbe a lábát. Kattints a videóra!

Miért hagytam fel a szexszel 30 éves koromra?

Miért hagytam fel a szexszel 30 éves koromra?

„Biztos nős emberrel kavarsz” – jegyezte meg az anyám, amikor bemondtam, hogy nem szexelek majdnem egy éve. El sem tudta képzelni, hogy ilyen van. Korábban én sem. Szőrnövesztés, szemlesütve járás, erotikus filmek gyűjtése – így bírom ki szex nélkül.

Így készült az első szexfilm

Így készült az első szexfilm

Már az ősember is ismerte a szexfilmet! Íme, az első erotikus képkockák... Kattintsatok a képre!

Sztárok, akiknek karrierjét tönkretette a szex

Sztárok, akiknek karrierjét tönkretette a szex

Egy merész villantás vagy egy túlfűtött szexjelenet sztárokat csinálhat a színészekből, egyben tönkre is vághatja a karrierjüket. Jó páran akadnak, akiknek a gép az utóbbit dobta.

Nőknek készít szexfilmeket a rendezőnő

Óriási sikert aratnak a svéd rendezőnő szexfilmjei, amelyek szemben a pornóval, a nőkről szólnak.

6 millióért szexelne VV Veronika

Pornófilmes ajánlattal keresték meg VV Veronikát. Ő azonban szándékosan hét számjegyű fizetést mondott, amitől a producer meghátrált – írja a Bors.

A szexfüggőség keményebb az alkoholizmusnál is

Egyéjszakás kalandok sokasága, megszállott pornónézés, prostik hajszolása, görcsös ragaszkodás bizonyos személyekhez – a szex-, illetve a szerelemfüggőség megannyi formát ölthet. Az érintettek szerint az alkohol- és drogfüggőségnél sokkal...

Minden férfi néz szexfilmeket?

Montreali kutatók annak kiderítésére tettek kísérletet, vajon a férfiak pornófogyasztási szokásai megváltoztatják-e a nőkhöz való viszonyukat. Pontosabban: csak tettek volna…

Szexvideón akadt ki a híresség anyja

Kathy Hiltonnak nem könnyű az élete: már az is elég, hogy Paris Hilton édesanyja, és most még lánya szexvideóját is végig kellett néznie.