2017. 01. 17. Antal, Antónia
Sebestyén Balázs
Születési idő

1977.07.18.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

180cm

IMDB-adatlap

Sebestyén Balázs IMDB-adatlapja

Hajszín

szőkésbarna

Csillagjegy

Rák

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Sebestyén Balázsról tudni akarsz

Sebestyén Balázs1977. július 18-án született, Budapesten. Az iskola mellett sokáig birkózott, végül mégsem az élsportban találta meg számítását. Tévés karrierjét 1997-ben, a Z+ csatorna Megálló c. kívánságműsorában kezdte. 2003 óta van az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, ahol azóta számtalan műsort vezetett. A Balázs show műsortól kezdve a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen, az X-faktor tehetségkutató és a Való Világ több évada egyaránt Sebestyén Balázs nevéhez köthető.

Sebestyén Balázs 2015-ben a Hungary's Got Talent, valamint a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő házigazdája lesz.

Sebestyén Balázs a tévé mellett rádiózik is, jelenleg a Class FM reggeli beszélgetősét vezeti, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

2008. és 2013. közt ötször kapta meg a Story Magazin Ötcsillag-díját, mint a legjobb műsorvezető. 2008-ban jelent meg Szigorúan bizalmas c. könyve.

Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli: felesége 2009 óta Horváth Viktória. Két gyermekük van, Benett (2009) és Noel (2014).

Sebestyén Balázs galéria

  • Sebestyén Balázs

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Élő adásban vezetett le Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Sebestyén Balázs arcai

Kapcsolódó cikkek

Istenes Bence szerint Sebestyén Balázs felkészületlen és flegma

Istenes Bence szerint Sebestyén Balázs felkészületlen és flegma

Istenes Bence egy, az oldalára töltött Facebook-videóban őszintén beszélt műsorvezetőtársáról, Sebestyén Balázsról. Megunta, hogy folyton összehasonlítják kettőjüket.

Sebestyén Balázs leszólta Aureliót

Sebestyén Balázs leszólta Aureliót

Megy az adok-kapok Seebstyén Balázs és Aurelio között, és bárhogyan is próbálja alázni a műsorvezető a Való Világ egykori győztesét, a jelek szerint emberére akadt.

Sebestyén Balázs: Így lehet az RTL-nél előrébb jutni

Sebestyén Balázs: Így lehet az RTL-nél előrébb jutni

Hát igen, ha valaki belelát abba, mi zajlik a kulisszák mögött, akkor bármilyen bennfentes poént megengedhet magának. Sebestyén Balázs sem fogta vissza most magát.

Törőcsik Mari leelőzte Liptai Claudiát

Törőcsik Mari leelőzte Liptai Claudiát

A Bors idén is összeállította a 2016 TOP 50 celebje listát, most az első öt helyezettjét ismertették. Érdekes eredmények születtek, sok minden változott a tavalyihoz képest.