Sebestyén Balázs
Születési idő

1977.07.18.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

180cm

IMDB-adatlap

Sebestyén Balázs IMDB-adatlapja

Hajszín

szőkésbarna

Csillagjegy

Rák

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Sebestyén Balázsról tudni akarsz

Sebestyén Balázs1977. július 18-án született, Budapesten. Az iskola mellett sokáig birkózott, végül mégsem az élsportban találta meg számítását. Tévés karrierjét 1997-ben, a Z+ csatorna Megálló c. kívánságműsorában kezdte. 2003 óta van az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, ahol azóta számtalan műsort vezetett. A Balázs show műsortól kezdve a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen, az X-faktor tehetségkutató és a Való Világ több évada egyaránt Sebestyén Balázs nevéhez köthető.

Sebestyén Balázs 2015-ben a Hungary's Got Talent, valamint a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő házigazdája lesz.

Sebestyén Balázs a tévé mellett rádiózik is, jelenleg a Class FM reggeli beszélgetősét vezeti, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

2008. és 2013. közt ötször kapta meg a Story Magazin Ötcsillag-díját, mint a legjobb műsorvezető. 2008-ban jelent meg Szigorúan bizalmas c. könyve.

Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli: felesége 2009 óta Horváth Viktória. Két gyermekük van, Benett (2009) és Noel (2014).

Sebestyén Balázs galéria

  • Sebestyén Balázs

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Élő adásban vezetett le Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Sebestyén Balázs arcai

Kapcsolódó cikkek

Sebestyén Balázs beszólt Freddie stábjának

Sebestyén Balázs beszólt Freddie stábjának

Sebestyén Balázsnak megvan a véleménye arról, hogy Freddie és stábja miért nem értek el jobb helyezést az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A TV2-nél tűnt fel Sebestyén Balázs családja

A TV2-nél tűnt fel Sebestyén Balázs családja

A Blikk információi szerint Sebestyén Balázs felesége, Viki és kisfiuk, Beni a TV2 székházában a Nagy Duett című produkciót nézte meg.

Sebestyén Balázs mellbimbót teker ébresztő gyanánt

Sebestyén Balázs mellbimbót teker ébresztő gyanánt

Újabb és újabb meglepetéseket okoz Sebestyén Balázs a Gyertek át szombat este! című műsorban, most épp ÉNB Lalit taperolta meg.

Sebestyén Balázs saját perverziójáról vallott

Sebestyén Balázs saját perverziójáról vallott

A napokban Sebestyén Balázs a HírTV vendége volt, ahol szakmai csúcsról, leendő feladatokról és furcsa szokásáról is mesélt.