Sebestyén Balázs
Születési idő

1977.07.18.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

180cm

IMDB-adatlap

Sebestyén Balázs IMDB-adatlapja

Hajszín

szőkésbarna

Csillagjegy

Rák

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Sebestyén Balázsról tudni akarsz

Sebestyén Balázs1977. július 18-án született, Budapesten. Az iskola mellett sokáig birkózott, végül mégsem az élsportban találta meg számítását. Tévés karrierjét 1997-ben, a Z+ csatorna Megálló c. kívánságműsorában kezdte. 2003 óta van az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, ahol azóta számtalan műsort vezetett. A Balázs show műsortól kezdve a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen, az X-faktor tehetségkutató és a Való Világ több évada egyaránt Sebestyén Balázs nevéhez köthető.

Sebestyén Balázs 2015-ben a Hungary's Got Talent, valamint a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő házigazdája lesz.

Sebestyén Balázs a tévé mellett rádiózik is, jelenleg a Class FM reggeli beszélgetősét vezeti, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

2008. és 2013. közt ötször kapta meg a Story Magazin Ötcsillag-díját, mint a legjobb műsorvezető. 2008-ban jelent meg Szigorúan bizalmas c. könyve.

Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli: felesége 2009 óta Horváth Viktória. Két gyermekük van, Benett (2009) és Noel (2014).

Sebestyén Balázs galéria

  • Sebestyén Balázs

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Élő adásban vezetett le Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Sebestyén Balázs arcai

Kapcsolódó cikkek

A TV2-nél tűnt fel Sebestyén Balázs családja

A TV2-nél tűnt fel Sebestyén Balázs családja

A Blikk információi szerint Sebestyén Balázs felesége, Viki és kisfiuk, Beni a TV2 székházában a Nagy Duett című produkciót nézte meg.

Sebestyén Balázs mellbimbót teker ébresztő gyanánt

Sebestyén Balázs mellbimbót teker ébresztő gyanánt

Újabb és újabb meglepetéseket okoz Sebestyén Balázs a Gyertek át szombat este! című műsorban, most épp ÉNB Lalit taperolta meg.

Sebestyén Balázs saját perverziójáról vallott

Sebestyén Balázs saját perverziójáról vallott

A napokban Sebestyén Balázs a HírTV vendége volt, ahol szakmai csúcsról, leendő feladatokról és furcsa szokásáról is mesélt.

Havas Henrik keményen beszólt Sebestyén Balázsnak

Havas Henrik keményen beszólt Sebestyén Balázsnak

Sebestyén Balázsék reggeli műsorukban magyar hírességeken köszörülték a nyelvüket. A poénokból Havas Henriket sem hagyták ki, aki keményen kifejtette véleményét Sebestyén Balázsról – írja a Bors.