Sebestyén Balázs
Születési idő

1977.07.18.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

180cm

IMDB-adatlap

Sebestyén Balázs IMDB-adatlapja

Hajszín

szőkésbarna

Csillagjegy

Rák

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Sebestyén Balázsról tudni akarsz

Sebestyén Balázs1977. július 18-án született, Budapesten. Az iskola mellett sokáig birkózott, végül mégsem az élsportban találta meg számítását. Tévés karrierjét 1997-ben, a Z+ csatorna Megálló c. kívánságműsorában kezdte. 2003 óta van az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, ahol azóta számtalan műsort vezetett. A Balázs show műsortól kezdve a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen, az X-faktor tehetségkutató és a Való Világ több évada egyaránt Sebestyén Balázs nevéhez köthető.

Sebestyén Balázs 2015-ben a Hungary's Got Talent, valamint a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő házigazdája lesz.

Sebestyén Balázs a tévé mellett rádiózik is, jelenleg a Class FM reggeli beszélgetősét vezeti, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

2008. és 2013. közt ötször kapta meg a Story Magazin Ötcsillag-díját, mint a legjobb műsorvezető. 2008-ban jelent meg Szigorúan bizalmas c. könyve.

Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli: felesége 2009 óta Horváth Viktória. Két gyermekük van, Benett (2009) és Noel (2014).

Sebestyén Balázs galéria

  • Sebestyén Balázs

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Élő adásban vezetett le Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Sebestyén Balázs arcai

Kapcsolódó cikkek

Sebestyén Balázsék műsora új néven visszatér

Sebestyén Balázsék műsora új néven visszatér

Máshol kell keresni, de nem kell nélkülözni Sebestyén Balázsék műsorát, mert hamarosan visszatér. Az új évad pedig még pörgősebb lesz, mint az előző adások.

Megható, ahogy Sebestyén Balázs örömöt szerzett

Megható, ahogy Sebestyén Balázs örömöt szerzett

Sebestyén Balázs betartotta az ígéretét, és a reggeli élő műsorban, a Morning Show-ban olyan örömöt szerzett a kis Martinnak, hogy az már igazán megható.

Sebestyén Balázs párkapcsolati válsága sem titok

Sebestyén Balázs párkapcsolati válsága sem titok

Bármiről kérdezhette Sebestyén Balázst Kasza Tibor, a rádiós őszintén válaszolt. A párkapcsolati válsága éppen úgy szóba került, mint az, hogy Balázs fegyverrel védené a családját.

Csonka András a kigyúrt testén viccelődik

Csonka András a kigyúrt testén viccelődik

Sosem volt egy nagydarab ember Csonka András, aki most komoly edzésbe kezdett, hogy változtasson a megjelenésén. Arról, hogy kigyúrta magát, a színész maga viccelődött.