Sebestyén Balázs
Születési idő

1977.07.18.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

180cm

IMDB-adatlap

Sebestyén Balázs IMDB-adatlapja

Hajszín

szőkésbarna

Csillagjegy

Rák

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Sebestyén Balázsról tudni akarsz

Sebestyén Balázs1977. július 18-án született, Budapesten. Az iskola mellett sokáig birkózott, végül mégsem az élsportban találta meg számítását. Tévés karrierjét 1997-ben, a Z+ csatorna Megálló c. kívánságműsorában kezdte. 2003 óta van az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, ahol azóta számtalan műsort vezetett. A Balázs show műsortól kezdve a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen, az X-faktor tehetségkutató és a Való Világ több évada egyaránt Sebestyén Balázs nevéhez köthető.

Sebestyén Balázs 2015-ben a Hungary's Got Talent, valamint a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő házigazdája lesz.

Sebestyén Balázs a tévé mellett rádiózik is, jelenleg a Class FM reggeli beszélgetősét vezeti, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

2008. és 2013. közt ötször kapta meg a Story Magazin Ötcsillag-díját, mint a legjobb műsorvezető. 2008-ban jelent meg Szigorúan bizalmas c. könyve.

Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli: felesége 2009 óta Horváth Viktória. Két gyermekük van, Benett (2009) és Noel (2014).

Sebestyén Balázs galéria

  • Sebestyén Balázs

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Élő adásban vezetett le Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Sebestyén Balázs arcai

Kapcsolódó cikkek

Így cikizi Sebestyén Balázs Schobert Norbit

Így cikizi Sebestyén Balázs Schobert Norbit

A Gyertek át szombat este című műsor mindig tartogat némi Sebestyén Balázs adta csemegét, így lesz ez most is! A műsorvezető most Schobert Norbinak ment neki.

Gyertek át szombat este: Ezért cikizik Puskás Petit

Gyertek át szombat este: Ezért cikizik Puskás Petit

A Gyertek át szombat este című műsor minden héten hatalmas házibuli-hangulatot visz a nézők nappalijába. Most is volt adok-kapok, amibe ezúttal Puskás Peti futott bele.

Kopasz Sebestyén Balázs-fotókon szórakoznak a rajongók

Kopasz Sebestyén Balázs-fotókon szórakoznak a rajongók

Egyszerű fogadással kezdődött minden: Sebestyén Balázs biztosra vette, hogy kollégájának nem sikerült leszokni a dohányzásról, ezért hajlandó volt a hajában fogadni vele.

A házibuli folytatódik – Gyertek át szombat este kritika

A házibuli folytatódik – Gyertek át szombat este kritika

Sebestyén Balázs magára talál, a cinkelés határokat dönt. A celebeknek lábszaga van, Hajdú Péter jogerősen nem szarkupac, Csukás István pedig sosem írt a Festéktüsszentő Harci Jenőről. Nincs új a nap alatt, híres emberes játékos mulatságot láttunk már a tévében, csak most bulvárosabb, közéletibb és persze trendibb. Geszti Péter pedig már a nagy öreg és nem Mézga Aladár hangja. Megnéztük a Gyertek át szombat estét az RTL Klubon.