Sebestyén Balázs
Születési idő

1977.07.18.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

180cm

IMDB-adatlap

Sebestyén Balázs IMDB-adatlapja

Hajszín

szőkésbarna

Csillagjegy

Rák

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Sebestyén Balázsról tudni akarsz

Sebestyén Balázs1977. július 18-án született, Budapesten. Az iskola mellett sokáig birkózott, végül mégsem az élsportban találta meg számítását. Tévés karrierjét 1997-ben, a Z+ csatorna Megálló c. kívánságműsorában kezdte. 2003 óta van az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, ahol azóta számtalan műsort vezetett. A Balázs show műsortól kezdve a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen, az X-faktor tehetségkutató és a Való Világ több évada egyaránt Sebestyén Balázs nevéhez köthető.

Sebestyén Balázs 2015-ben a Hungary's Got Talent, valamint a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő házigazdája lesz.

Sebestyén Balázs a tévé mellett rádiózik is, jelenleg a Class FM reggeli beszélgetősét vezeti, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

2008. és 2013. közt ötször kapta meg a Story Magazin Ötcsillag-díját, mint a legjobb műsorvezető. 2008-ban jelent meg Szigorúan bizalmas c. könyve.

Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli: felesége 2009 óta Horváth Viktória. Két gyermekük van, Benett (2009) és Noel (2014).

Sebestyén Balázs galéria

  • Sebestyén Balázs

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Élő adásban vezetett le Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Sebestyén Balázs arcai

Kapcsolódó cikkek

Ebben az RTL-es műsorban tér vissza Hajós András

Ebben az RTL-es műsorban tér vissza Hajós András

Alig egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy távozik a TV2-től Hajós András. A Blikk információi szerint a tévés az RTL Klubnál bukkan fel ismét.

Tudtad? Új műsorban fog szerepelni Kiss Ramóna!

Tudtad? Új műsorban fog szerepelni Kiss Ramóna!

De nem csak ő, hanem Gianni, Fluor Tomi és Kovács Lázár is feltűnik az RTL klub legújabb műsorában.

Hoppá! Ezt a műsort kapta meg Sebestyén Balázs

Hoppá! Ezt a műsort kapta meg Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új műsorában.

Sebestyén Balázsék lebuktatták Bálint Antóniát?

Sebestyén Balázsék lebuktatták Bálint Antóniát?

Sebestyén Balázs a Class FM hangmérnökét kérte fel, hogy szakértőként döntsön a hosszú hetek óta zajló vitában: igaz-e, hogy Bálint Antónia zaklatta telefonon Hajdú Pétert és feleségét – írja a Bors.