2016. 09. 30. Jeromos
Sebestyén Balázs
Születési idő

1977.07.18.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

180cm

IMDB-adatlap

Sebestyén Balázs IMDB-adatlapja

Hajszín

szőkésbarna

Csillagjegy

Rák

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Sebestyén Balázsról tudni akarsz

Sebestyén Balázs1977. július 18-án született, Budapesten. Az iskola mellett sokáig birkózott, végül mégsem az élsportban találta meg számítását. Tévés karrierjét 1997-ben, a Z+ csatorna Megálló c. kívánságműsorában kezdte. 2003 óta van az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, ahol azóta számtalan műsort vezetett. A Balázs show műsortól kezdve a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen, az X-faktor tehetségkutató és a Való Világ több évada egyaránt Sebestyén Balázs nevéhez köthető.

Sebestyén Balázs 2015-ben a Hungary's Got Talent, valamint a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő házigazdája lesz.

Sebestyén Balázs a tévé mellett rádiózik is, jelenleg a Class FM reggeli beszélgetősét vezeti, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

2008. és 2013. közt ötször kapta meg a Story Magazin Ötcsillag-díját, mint a legjobb műsorvezető. 2008-ban jelent meg Szigorúan bizalmas c. könyve.

Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli: felesége 2009 óta Horváth Viktória. Két gyermekük van, Benett (2009) és Noel (2014).

Sebestyén Balázs galéria

  • Sebestyén Balázs

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Élő adásban vezetett le Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Sebestyén Balázs arcai

Kapcsolódó cikkek

D. Tóth Kriszta beszólt Sebestyén Balázsnak

D. Tóth Kriszta beszólt Sebestyén Balázsnak

Sebestyén Balázs a Zeitgeist, azaz a Korszellem est műsorvezetője volt szerda este a Magyar Színházban, ott kapta meg a magáét D. Tóth Krisztától...

Keményen beszóltak Sebestyén Balázsnak a Kicsi Óriásokban

Keményen beszóltak Sebestyén Balázsnak a Kicsi Óriásokban

Ahogy már mondtuk, nincs őszintébb a gyerekszájnál. Viszont arra még Sebestyén Balázs sem számított, amit a Kicsi Óriások műsorában kapott a versenyzőktől.

Sebestyén Balázs: mindennap iszom

Sebestyén Balázs: mindennap iszom

Sebestyén Balázs olyan dolgot mesélt el magáról a Morning Show-ban, hogy őszinteségével a hallgatókat és műsorvezetőtársait is meglepte.

Sebestyén Balázs durván beszólt Győzikének

Sebestyén Balázs durván beszólt Győzikének

Sebestyén Balázs általában nem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal Győzikét savazta.