Sebestyén Balázs
Születési idő

1977.07.18.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

180cm

IMDB-adatlap

Sebestyén Balázs IMDB-adatlapja

Hajszín

szőkésbarna

Csillagjegy

Rák

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Sebestyén Balázsról tudni akarsz

Sebestyén Balázs1977. július 18-án született, Budapesten. Az iskola mellett sokáig birkózott, végül mégsem az élsportban találta meg számítását. Tévés karrierjét 1997-ben, a Z+ csatorna Megálló c. kívánságműsorában kezdte. 2003 óta van az RTL Klubnál Sebestyén Balázs, ahol azóta számtalan műsort vezetett. A Balázs show műsortól kezdve a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen, az X-faktor tehetségkutató és a Való Világ több évada egyaránt Sebestyén Balázs nevéhez köthető.

Sebestyén Balázs 2015-ben a Hungary's Got Talent, valamint a Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedő házigazdája lesz.

Sebestyén Balázs a tévé mellett rádiózik is, jelenleg a Class FM reggeli beszélgetősét vezeti, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival.

2008. és 2013. közt ötször kapta meg a Story Magazin Ötcsillag-díját, mint a legjobb műsorvezető. 2008-ban jelent meg Szigorúan bizalmas c. könyve.

Magánéletét nem a nyilvánosság előtt éli: felesége 2009 óta Horváth Viktória. Két gyermekük van, Benett (2009) és Noel (2014).

Sebestyén Balázs galéria

  • Sebestyén Balázs

  • Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Élő adásban vezetett le Sebestyén Balázs és Vadon Jani

  • Sebestyén Balázs arcai

Kapcsolódó cikkek

Vadon Jani: rommá égtem a színpadon – emlékezetes sztorik a Rádió 1 turnéjáról

Vadon Jani: rommá égtem a színpadon – emlékezetes sztorik a Rádió 1 turnéjáról

Nehéz hét van a Rádió 1 csapat mögött, az elmúlt héten az országot járták, és kitettek magukért, cserébe pedig rengeteg szeretetet kaptak. Vadon Jani azért egy esetben örült volna, ha picivel kevésbé lelkes a rajongójuk.

„Ugye, most már mindig itt maradsz velünk?” – ebéddel várták Sebestyén Balázst a nyolcgyerekes családban

„Ugye, most már mindig itt maradsz velünk?” – ebéddel várták Sebestyén Balázst a nyolcgyerekes családban

Hirtelen rengeteg gyerekkel kellett játszania a népszerű műsorvezetőnek, amikor egy napra beköltözött az SOS Gyermekfalu 8 gyerekes családjához, de ő ezt egyáltalán nem bánta. Sebestyén Balázs kosarazott, tortát sütött, és a nap folyamán többször is meghatódott. Miért vállalta mindezt? Hogy az emberek megtudják, milyen nagy és komoly munka gyerekeket nevelni, akiket meg kell tanulni elengedni is, ha úgy hozza a sors.

Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor összemérte, amije van

Sebestyén Balázs és Bochkor Gábor összemérte, amije van

A két rádiós az éterben és a Bors hasábjain akasztotta össze a bajszát. Sebestyén öregnek nevezte Bochkort, aki szerint Balázsnak már nincs mondanivalója.

Rendőrök vitték el Rákóczi Ferit

Rendőrök vitték el Rákóczi Ferit

47 éves lett, és rendőrök jöttek érte csütörtök reggel. Rákóczi Ferit beültették egy rendőrautóba, és útnak indultak vele.