Reszkessetek betörők
IMDB-adatlap

Reszkessetek betörők az IMDB-oldalon

Születési idő

1991.03.29.

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen a Reszkessetek betörők című filmről

A Reszkessetek betörők (Home alone) 1990-ben készült amerikai film. A Reszkessetek betörők főszereplője Macaulay Culkin, rendezője Chris Colombus, producere John Hughes volt. A Reszkessetek betörők története szerint a nyolc éves főszereplőt Kevin MacAllistert párizsi karácsonyi vakációra indulva véletlenül otthon (Winnetka, Illinois) felejtik a szülei, ami nem is csoda, tekintve, hogy a tágabb rokonság körülbelül tizenöt csemetéje is velük utazik.

A szép nagy házat eközben két betörő óhajtja kirabolni: Daniel Stern és Joe Pesci. Az érdekellentét adott: indulhat a bújócska a kisfiú és a bűnözők közt. A Reszkessetek betörők egészen 2011-ig, a Másnaposok 2.-ig a legsikeresebb amerikai vígjáték volt, közel fél milliárd dolláros bevétellel. 1992-ben a film második részét is leforgatták, Home Alone 2. címmel.

Reszkessetek betörők galéria

  • Reszkessetek betörők

Kapcsolódó cikkek

72 éves korában elhunyt a Reszkessetek betörök sztárja, John Heard

72 éves korában elhunyt a Reszkessetek betörök sztárja, John Heard

John Heardot a legtöbben Peter McCallisterként ismerhetik a Reszkessetek betörők című filmekből, amelyekben Kevin édesapját alakította. A színész 72 éves korában pénteken hunyt el – írja a Blikk.

Gonosztevők a mozivászonról, akiknek teljesen igazuk volt

Gonosztevők a mozivászonról, akiknek teljesen igazuk volt

Az emlékezetünkben úgy élnek, mint az összes többi velejéig romlott figura, és néhányuk tényleg elkövetett több védhetetlen cselekedetet is. Többükről azonban még ez sem mondható el, az pedig mindannyiukban közös, hogy az indítékaik teljesen érthetőek és elfogadhatók voltak.

Véresen már nem is olyan vicces a Reszkessetek, betörők!

Véresen már nem is olyan vicces a Reszkessetek, betörők!

Nyilván mindenkinek feltűnt a Reszkessetek, betörők! brutalitása, de valahogy mégis sokkal inkább volt vicces a dolog, mint elborzasztó... Hát persze, mert sehol, Kevin egyik a valóságban emberéletbe kerülő „cselénél” sem folyt vér. Hát ilyen, ha folyik...

A Reszkessetek, betörők! mindent eltipor

A Reszkessetek, betörők! mindent eltipor

A Reszkessetek, betörők! első és második epizódja december 24-én és 25-én kimagasló nézettséggel futott. A karácsonyi hét nézettségi listáját toronymagasan nyerte a trilógia első része, mely az év hatodik legnézettebb műsora lett a kereskedelmi célcsoportban.