Rékasi Károly
Születési idő

1962.09.25.

Születési hely

Jászberény

Szemszín

kék

Magasság

180cm

Hajszín

barna

IMDB-adatlap

Rékasi Károly IMDB-adatlapja

Csillagjegy

Mérleg

Kapcsolódó tartalmak

Korábbi kapcsolatai

Minden infó egy helyen, Rékasi Károlyról

Rékasi Károly Jászberényben született, 1962. szeptember 25-én. Erősáramú szakközepet végzett, majd 1986-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán.1986-87 között a Madách Színház, 1987-90 között a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház, 1990-92 között a József Attila Színház, 1992-2000 között a Nemzeti Színház, majd 2013-tól ismét a József Attila Színház tagja. Rékasi Károly gyakran forgat: mozi és tévéfilmeket egyaránt. Rékasi Károly a Barátok közt című szappanoperának 1998 óta szereplője (Bartha Zsolt). Szinkronizál is: többek közt Tom Cruise magyar hangja.

1984-től 2013-ig Rékasi Károly Détár Enikő házastársa volt. Két gyermekük van: Eszter és Zsigmond. 2013-tól Pikali Gerdával él együtt.

Rékasi Károly galéria

  • Détár Enikő és Rékasi Károly

  • Pikali Gerda és Rékasi Károly első szerelmes fotói

Kapcsolódó cikkek

Rékasi Zsigmond utat szeretne törni magának

Az egykori sztárpár fia, Rékasi Zsigmond maga mesélt a törekvéseiről, sőt még azt is kifejtette, hogy miért vállalta a nyilatkozatot, igazán céltudatos.

Rékasi Károly visszatérését megnehezíti a fia megnyilvánulása

Rékasi Károly visszatérését megnehezíti a fia megnyilvánulása

Rékasi Károlynak kettős érzései vannak a fia politikai szerepvállalásával kapcsolatban, ami miatt akár bizonyos munkáktól is eleshet a színész

Détár és Rékasi fia, Zsigmond a rendszert szidja, a fákat védi

Détár és Rékasi fia, Zsigmond a rendszert szidja, a fákat védi

Rékasi Károly és Détár Enikő fia nagyon keveset szerepelt a médiában, most azonban nem híres szüleivel, hanem botrányaival hívja fel magára a figyelmet – nem hittünk a szemünknek, mit posztolt Zsebi.

Rékasi Károly kirobbanó formában

Rékasi Károly kirobbanó formában

A színészt egy kertészetben fotózták le ahogy virágládákat pakolászik minden erőfeszítés nélkül. Rékasi Károly végre maga mögött hagyhatja balesetét.