2017. 05. 01. Fülöp, Jakab
Rákóczi Feri
Születési idő

1970.05.11.

Születési hely

Újkígyós

Szemszín

barna

Magasság

196cm

Hajszín

barna

Csillagjegy

Bika

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Rákóczi Feriről

Rákóczi Feri Újkígyóson született, 1970. május 11-én. Békéscsabán kezdett rádiózni, majd a Rádió Bridge-hez került. 2000 óta dolgozott a Danubius Rádiónál. Rákóczi Feri 2009-ig a Danubius Csili, utána pedig a Danubius Pirítós házigazdája lett, Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival. A Danubius megszűnése óta Rákóczi Feri a Class FM-en a Morning Show egyik műsorvezetője.

2010 nyarán Rákóczi Feri Majkával együtt vezette az Ezek megőrültek című műsort, később pedig a 40 milliós játszma című vetélkedő házigazdája volt.

Rákóczi Feri Széll Tamás mesterséffel együtt, 2015 őszétől A milliomos szakács című műsort vezeti majd az TV2-n. A műsorban minden héten három szakács főz, változó feltételek szerint, az egymilliós nyereményért.

Rákóczi Feri galéria

  • Tv2 őszi sajtójátékoztató

  • Rákóczi Feri csapata győzött a sztár-horgászversenyen

  • Rákóczi Feri éttermet nyitott

Kapcsolódó cikkek

Rákóczi Feri balhéba keveredett az utcán

Rákóczi Feri balhéba keveredett az utcán

Rákóczi Feri balhéba keveredett egy nyitott autó miatt Budapest belvárosában, pedig csak segíteni akart. Végül az ismertsége mentette meg.

Rákóczi Feri: bevallom, én ott bőgtem

Rákóczi Feri: bevallom, én ott bőgtem

Saját korlátait túllépve teljesített Rákóczi Feri, aki bevallotta, mennyire megviselte a kihívás. A Rádió 1 műsorvezetője ma megosztotta az élményeit a hallgatókkal.

Tóth Vera nem egyedül nyaral Los Angelesben

Tóth Vera nem egyedül nyaral Los Angelesben

Nem kellenek szavak, amikor ilyen képeket látunk, mint most Tóth Vera oldalán. Az énekesnő hatalmas mosollyal járja Los Angelest, ráadásul, nem is egyedül.

Rákóczi Feri megmondta a magáét, és csak helyeselni tudunk

Rákóczi Feri megmondta a magáét, és csak helyeselni tudunk

Ezerszámra írtak a nők Sebestyén Balázséknak. A Reggeli Show játékába olyan hölgyek jelentkezhettek, akik úgy érzik, elhanyagolja őket a kedvesük, akiknek a kapcsolatában megkopott a figyelem, és akik több törődést igényelnének életük párjától.