Pumped Gabo
Szemszín

barna

Magasság

180cm

Hajszín

barna

Kapcsolódó tartalmak

Minden info egy helyen Pumped Gaboról

Pumped Gabo Szabó Gábor néven, 1998-ban született. A 2015-ös Balaton Sound óta elhíresült Pumped Gabo 2012 óta foglalkozik testépítéssel. Kezdetben csupán az volt a célja, hogy felhívja magára a lányok figyelmét, ám fokozatosan az aesthetic életstílus (jelszavuk: the legacy lives on us) követőjévé vált.

Jelenlegi életcélja az, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye az orosz-örmény származású ausztrál testépítő, Aziz Szaverszjan életművét. A Zyzz művésznevű Szaverszjan különféle köztereken rendszeresen előadta a Pumped Gabotól is látott koreográfiára épülő, ún. szeletelés néven ismert táncát, miközben közszemlére tette gondosan kidolgozott testét. Zyzz 2012-ben, szaunázás közben halt meg, 22 évesen.  

Pumped Gabot 2015 őszén, a TV2 ezek megőrültek c. műsorában láthatjuk viszont, az irigy hónaljmirigyes Kabai László és Gáspár Evelin csapattársaként.

Pumped Gabo galéria

  • Ezek megőrültek

Kapcsolódó cikkek

Pumped Gabo nem teszi zsebre, amit az anyukájától kap

Pumped Gabo nem teszi zsebre, amit az anyukájától kap

A kedves mama maga is szerepel a fiáról szóló realityben, de a Pumpedék első két epizódjával ő is csak a premier napján, a tévében szembesült. Az élmény felért egy hideg zuhannyal.

A Pumpedék egy szomorú valóságshow egy keserű valóságról – kritika

A Pumpedék egy szomorú valóságshow egy keserű valóságról – kritika

Pucér férfisegg képe hátulról, a kisportolt test előtt szőkített hajú nő térdel. Erős kezdés és tömör összefoglalása ez annak, ami a következő kétszer 25 percben a szemünk előtt történik majd. A Pumpedékban a nő osztályrésze a szopás, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Szociográfiai értékű nofilter valóság.

Pumped Gabóék mindent megmutatnak saját műsorukban

Pumped Gabóék mindent megmutatnak saját műsorukban

A kigyúrt táncos srác, Pumped Gabo, és párja saját realityt kapnak, melyben megküzdenek az élettel, egymással és közben mindenkivel. Premier ma este.

Való Világ 8.: Feltört a férfiak közti érzelem

Való Világ 8.: Feltört a férfiak közti érzelem

Az eredetileg a külsejével ismertséget szerző Pumper Gabo alig lépett be a villába, és máris változott a helyzet. Szauna, VV Soma, elérzékenyülés, és a többi.