Pumped Gabo
Szemszín

barna

Magasság

180cm

Hajszín

barna

Kapcsolódó tartalmak

Minden info egy helyen Pumped Gaboról

Pumped Gabo Szabó Gábor néven, 1998-ban született. A 2015-ös Balaton Sound óta elhíresült Pumped Gabo 2012 óta foglalkozik testépítéssel. Kezdetben csupán az volt a célja, hogy felhívja magára a lányok figyelmét, ám fokozatosan az aesthetic életstílus (jelszavuk: the legacy lives on us) követőjévé vált.

Jelenlegi életcélja az, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye az orosz-örmény származású ausztrál testépítő, Aziz Szaverszjan életművét. A Zyzz művésznevű Szaverszjan különféle köztereken rendszeresen előadta a Pumped Gabotól is látott koreográfiára épülő, ún. szeletelés néven ismert táncát, miközben közszemlére tette gondosan kidolgozott testét. Zyzz 2012-ben, szaunázás közben halt meg, 22 évesen.  

Pumped Gabot 2015 őszén, a TV2 ezek megőrültek c. műsorában láthatjuk viszont, az irigy hónaljmirigyes Kabai László és Gáspár Evelin csapattársaként.

Pumped Gabo galéria

  • Ezek megőrültek

Kapcsolódó cikkek

Kibukott Pumped Gabó barátnője, Sebestyén Ági

Kibukott Pumped Gabó barátnője, Sebestyén Ági

Sebestyén Ági több mint másfél év után kezd rájönni, hogy mégsem Pumped Gabót rendelte neki a sors... – írja a Bors.

Gergely Róbert mérges Pumped Gabóra

Gergely Róbert mérges Pumped Gabóra

Gergely Róbert legfrissebb interjújában őszintén beszélt arról, nem tetszik neki, ahogy néhány művésztársa a nőkhöz viszonyul. Pumped Gabóra például kifejezetten mérges.

Pumpedék most a plasztikai sebésznél tapizták egymást – fotó

Pumpedék most a plasztikai sebésznél tapizták egymást – fotó

Pumped Gabo mehet összelapátolni a pénzt, mert barátnője bánatában – mivel megcsalták – új cicit nézett magának. Akcióját a plasztikai sebésznél egy képregényben örökítettük meg.

Pumped Gabo: imádom Verne kalandregé­nyeit

Pumped Gabo: imádom Verne kalandregé­nyeit

Azt mondja, régen sokat olvasott, most meg szeretne többet színházba menni. Pumped Gabo sajnálja, hogy idén nem jött össze az érettségi.