Pumped Gabo
Szemszín

barna

Magasság

180cm

Hajszín

barna

Kapcsolódó tartalmak

Minden info egy helyen Pumped Gaboról

Pumped Gabo Szabó Gábor néven, 1998-ban született. A 2015-ös Balaton Sound óta elhíresült Pumped Gabo 2012 óta foglalkozik testépítéssel. Kezdetben csupán az volt a célja, hogy felhívja magára a lányok figyelmét, ám fokozatosan az aesthetic életstílus (jelszavuk: the legacy lives on us) követőjévé vált.

Jelenlegi életcélja az, hogy minél szélesebb körben ismertté tegye az orosz-örmény származású ausztrál testépítő, Aziz Szaverszjan életművét. A Zyzz művésznevű Szaverszjan különféle köztereken rendszeresen előadta a Pumped Gabotól is látott koreográfiára épülő, ún. szeletelés néven ismert táncát, miközben közszemlére tette gondosan kidolgozott testét. Zyzz 2012-ben, szaunázás közben halt meg, 22 évesen.  

Pumped Gabot 2015 őszén, a TV2 ezek megőrültek c. műsorában láthatjuk viszont, az irigy hónaljmirigyes Kabai László és Gáspár Evelin csapattársaként.

Pumped Gabo galéria

  • Ezek megőrültek

Kapcsolódó cikkek

Undorító dolgok sorozatát művelte Pumped Gabó

Undorító dolgok sorozatát művelte Pumped Gabó

Undorító dolgokat művelt Pumped Gabó a róla elnevezett műsor legutóbbi részében. Van egy határ, amin túl már tényleg nem akarjuk látni, hogy mi történik ennek a fiatalembernek a lakásában.

Kibukott Pumped Gabó barátnője, Sebestyén Ági

Kibukott Pumped Gabó barátnője, Sebestyén Ági

Sebestyén Ági több mint másfél év után kezd rájönni, hogy mégsem Pumped Gabót rendelte neki a sors... – írja a Bors.

Gergely Róbert mérges Pumped Gabóra

Gergely Róbert mérges Pumped Gabóra

Gergely Róbert legfrissebb interjújában őszintén beszélt arról, nem tetszik neki, ahogy néhány művésztársa a nőkhöz viszonyul. Pumped Gabóra például kifejezetten mérges.