Sokunk kedvencei, a híres Disney-mesék új posztereket kaptak. Most megnézheted, hogyan mutat...

További cikkek

Itt a 25 legviccesebb filmplakát

Itt a 25 legviccesebb filmplakát

Egy vígjátéknál nem árt, ha már a plakátja is vicces, hiszen részben ennek alapján nyúlunk a zsebünkbe a mozipénztárnál állva. Íme 25 filmplakát, ami garantáltan ott van a legviccesebbek között.

20 tragikus filmposzteres Photoshop-baleset

20 tragikus filmposzteres Photoshop-baleset

A Photoshop arra hivatott, hogy jobbá tegye képeinket, de a túlzott használata időnként katasztrófákat okoz. Húsz poszter, amit a rossz Photoshop-használat tett tönkre.

Vagány posztereket villantanak a legnagyobb sikerfilmek

A hétvégén indul a világ legnagyobb képregényes találkozója, a hipergeek Comic-Con, így a filmstúdiók sem ülhetnek a babérjaikon: A hobbit utolsó része, a Bosszúállók 2., az új Mad Max és a Hangya is vagány új poszterrel rukkolt elő, hogy legyen...

Retro: 20 ultraciki tinimagazinos  poszter a gyerekszobádból

Retro: 20 ultraciki tinimagazinos poszter a gyerekszobádból

Ha elmúltál harminc, az alábbi húsz tinimagazinos poszterből legalább egy jó eséllyel megfordult a szobád falán. Szörnyülködni szabad.

Ilyen lett volna a Terminátor, ha O.J. Simpson játssza

Ilyen lett volna a Terminátor, ha O.J. Simpson játssza

Apádra ütök Ben Stiller helyett Jim Carreyvel, Hancock Will Smith helyett George Clooneyval… Egy film esetében egyáltalán nem biztos, hogy sikerül összeszedni az eredetileg tervezett szereplőgárdát. Így festett volna néhány filmklasszikus az...

Így juthatsz szuper poszterekhez olcsón

Így juthatsz szuper poszterekhez olcsón

Feldobnád valamivel a lakást? Szuper posztereket rendelhetsz a netről, mindenféle stílusban. Kiválasztod, kifizeted, és már küldik is a fájlt, amit csak ki kell nyomtatnod. Ezek után már nincs is más dolgod, csak eldönteni, melyik falat díszítse.

Poszter a legelképesztőbb szülői válaszokból

Aranyköpés – jól ismerjük, szeretjük, a kicsiknek ez igen jól megy. Talán észre sem vesszük, amikor már szülőként is fura dolgokat mondunk, igaz?

Szexszel bármi eladható?

Szexszel bármi eladható?

A nimfomániás című heti premierfilm orgazmusukat átélő színészeket ábrázoló plakátjaival hívja fel magára a figyelmet, de hol van az a pont, ameddig egy reklám elmehet a szexualitással? Szexszel tényleg bármi eladható?

Pucér nők a nagyapám műhelyében

„Meztelen nős” poszter a mesterember falán... ismerős kép. De mi lehet a céljuk ezeknek? Miért kötelező tartozékai annyi férfias élettérnek? Mester Dóra szexoktató ezúttal ezt próbálja megfejteni a Heti gyorsban.