Húsz pusztító erejű poszter a gyerekkorodból.

További cikkek

Filmlegendák az eredeti szereposztással

Ilyen lett volna a Terminátor, ha O.J. Simpson játssza

Apádra ütök Ben Stiller helyett Jim Carreyvel, Hancock Will Smith helyett George Clooneyval… Egy film esetében egyáltalán nem biztos, hogy sikerül összeszedni az eredetileg tervezett szereplőgárdát. Így festett volna néhány filmklasszikus az...

Így juthatsz szuper poszterekhez olcsón

Így juthatsz szuper poszterekhez olcsón

Feldobnád valamivel a lakást? Szuper posztereket rendelhetsz a netről, mindenféle stílusban. Kiválasztod, kifizeted, és már küldik is a fájlt, amit csak ki kell nyomtatnod. Ezek után már nincs is más dolgod, csak eldönteni, melyik falat díszítse.

Poszter a legelképesztőbb szülői válaszokból

Aranyköpés – jól ismerjük, szeretjük, a kicsiknek ez igen jól megy. Talán észre sem vesszük, amikor már szülőként is fura dolgokat mondunk, igaz?

A jó reklám szexi, de nem közönséges

Szexszel bármi eladható?

A nimfomániás című heti premierfilm orgazmusukat átélő színészeket ábrázoló plakátjaival hívja fel magára a figyelmet, de hol van az a pont, ameddig egy reklám elmehet a szexualitással? Szexszel tényleg bármi eladható?

Pucér nők a nagyapám műhelyében

„Meztelen nős” poszter a mesterember falán... ismerős kép. De mi lehet a céljuk ezeknek? Miért kötelező tartozékai annyi férfias élettérnek? Mester Dóra szexoktató ezúttal ezt próbálja megfejteni a Heti gyorsban.