Palvin Barbara
IMDB-adatlap

Palvin Barbara IMDB-adatlapja

Születési idő

1993.10.08.

Születési hely

Budapest

Szemszín

kék

Magasság

174cm

Hajszín

szőke

Csillagjegy

Mérleg

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Palvin Barbaráról

Palvin Barbara 1993. október nyolcadikán született Budapesten. Gyerekkorában szívesen focizott és énekelt, ám gyerekkorának hamar vége szakadt, miután tizenhárom éves korában felfedezte őt egy modellügynökség. 

Palvin Barbara a Szinyei Merse Pál Gimnáziumba járt. 2013-ban New Yorkba költözött, hogy könnyebben elérhető legyen az őt foglalkoztatni akaró ügynökségek számára.

Palvin Barbara rendszeresen fellép divatbemutatókon, ahol a legnevesebb divatházak kollekcióját viseli. Így dolgozott már többek közt a Louis Vuittonnak, Vivienne Westwoodnak, a Chanelnek és a Loewenek is.

Magazinokban már 13 éves korától megjelennek Palvin Barbara fotói, így modellt állt többek közt az orosz és a német Vogue-nak, a Harper's Bazaarnak és az Elle magazinnak is. 

A pletykalapok összeboronálták már több sztárral, így Justin Bieberrel vagy az One Direction-tag Niall Horannal is.

Palvin Barbara méretei: mellbőség: 82cm, csípőbőség: 58cm, derékbőség: 89cm. Ruhamérete EU-szabvány szerint 33-as és 38-as cipőt visel. Magassága 174 cm ami valamelyest elmarad az átlagos modell-magasságtól. ám egyedi, kislányos arca miatt Palvin keresett modell.

Palvin Barbara galéria

  • Miley Cyrus és Palvin Barbara bimbózó barátsága

  • Palvin Barbara éve képekben

  • Palvin Barbara a Herkules Los Angeles-i premierjén

  • Palvin Barbara előnytelen fotója Cannes-ban

Kapcsolódó cikkek

Palvin Barbi bikinis képétől leesik az állad

Palvin Barbi bikinis képétől leesik az állad

Palvin Barbinak jól áll a szerelem! A világhírű modellről múlt hét óta tudjuk, hogy új párja van, azóta pedig olyan képeket posztol a közösségi oldalán, hogy tátva marad a szánk...

Eldőlt! Egy világsztárral jár Palvin Barbi

Eldőlt! Egy világsztárral jár Palvin Barbi

Most már biztos: Palvin Barbinak foglalt a szíve. Egy közös képet már posztolt új szerelmével, Julian Perrettával, de most egy csókolózós fotó is felkerült az Instagramra.

Ő Palvin Barbi pasija?

Ő Palvin Barbi pasija?

Egy angol zenésszel fotózták le Palvin Barbit. A magyar modell a vizes vb-n is a fiúval szurkolt.

Ennyit kaszál Palvin Barbara

Ennyit kaszál Palvin Barbara

Palvin Barbara nemcsak csodaszép, de rettenetesen gazdag is. A Blikk információi szerint a fiatal lány a modellkedéssel jelentős vagyont halmozott fel.