Új közösségi kezdeményezés indult Svédországban azok számára, akiknek, bár otthonról dolgoznak...

További cikkek

Így néz ki belülről az ország egyik legmenőbb munkahelye

Így néz ki belülről az ország egyik legmenőbb munkahelye

A Google eddig is a rendhagyó irodáiról volt híres, most kiderült, hogy Budapesten sem spóroltak az átlagmunkahelyektől szokatlan megoldásokkal. Zürichben csúszda van, itt hinta.

A zaklatás és megfélemlítés megállítható

Van segítség mindenkinek, akit az óvodában, iskolában, a munkahelyen, otthon és a kapcsolatokban ér ez a szörnyű, negatív élmény.

5-7 évente célszerű munkahelyet váltani

Bátrabban váltanak munkahelyet a barátságos és lelkiismeretes emberek, de az érzelmi kiegyensúlyozatlanság is a váltást segíti elő. Azok a személyes jellemzők, amiket a munkáltatók általában pozitívnak tekintenek – mint a proaktivitás, a...

Egy követendő kezdeményezés: autistákat alkalmaz egy autómosó

Az alkalmazottak 80 százaléka autista abban a családi vállalkozásban, amelyet azért alapítottak, hogy segítsék az autisták elhelyezkedését. John és Tom D’Eri, apa és fia már azon dolgoznak, hogy bővítsék köreiket, és a floridai autómosójukhoz...

Egy okos asztal, ami felállít, ha túl sokat ültél

Egy okos asztal, ami felállít, ha túl sokat ültél

Egy asztal, ami okosabb nálunk, mert tudja helyettünk, hogy mikor ültünk már annyit, hogy az már káros az egészségünkre.

Hallottál már a magyar LinkedIn-ről?

Munkát keresel vagy éppen Te vagy céged leghűségesebb dolgozója? Regisztrálj a magyar LinkedIn-re és ismerd meg közelebbről a különböző cégeket és az ott dolgozókat!

Csillámporral állt bosszút főnökén a kirúgott nő

Csillámporral állt bosszút főnökén a kirúgott nő

Nem lehetett egyszerű kitakarítani utána...

Itt a munkahelyi Facebook!

A munka és a magánélet szétválasztását szeretnék megkönnyíteni az új szolgáltatással. A törekvés üdvös, kíváncsian várjuk az eredményt.

Macskákkal csökkentik a stresszt az irodában

Macskákkal csökkentik a stresszt az irodában

Ilyen egy abszolút állatbarát munkahely.

Ezek a legjobb otthon végezhető munkák

Ízlés kérdése is persze, hogy szeret-e valaki home office-ból dolgozni, de az is igaz, hogy nem minden szakma képviselőinek adott a lehetőség. Pedig a távmunka a dolgozók és a cégek szempontjából is egy csomó előnnyel jár.

A kóros elhízás tekinthető fogyatékosságnak

Az Európai Bíróság az után döntött így, hogy elbocsátottak az állásából egy 158 kilós gyermekgondozót arra hivatkozva, hogy nem képes a munkáját megfelelően ellátni. Kinek jó ez a döntés?

Kiderült, hogy érzik magukat a magyarok a munkahelyen

A munkavállalók döntő többsége jónak tartja a légkört munkahelyén, és úgy gondolja, van legalább egy olyan munkatársa, aki nyitott a bizalmasabb beszélgetésekre is. A munkavállalók közel fele magánéleti problémák miatt frusztrált és rosszkedvű, de...

Miniszoknyát a munkába?

Miniszoknyát a munkába?

Minden reggel állok tanácstalanul, álmosan a szekrény előtt és töprengek mit vegyek fel. Tekintettel az időjárási körülményekre (esik) nadrágos verziót választottam, nem úgy, mint az a kolléganő, aki szexi miniruhában lejtett végig az imént az...

Óvatosan adagold a kedvességed!

Óvatosan adagold a kedvességed!

Ellentmondásos helyzet: ha kemény vagy, majdnem biztos, hogy utálnak a kollégáid, de minimum tartanak tőled, akármilyen pozícióban is vagy, ha meg túl kedves vagy, nem vesznek komolyan.

Ki vigyázzon a gyerekre, ha beteg?

Ki vigyázzon a gyerekre, ha beteg?

Tél van, tömegesen hiányoznak a gyerekek az iskolából, az óvodából. A szülőt ilyenkor két kérdés nyomasztja: mikor gyógyul meg a gyerek, és ki fog rá vigyázni addig?

Engedéllyel whiskyzik munkahelyén Majka

Engedéllyel whiskyzik munkahelyén Majka

Érdekes bánásmódban részesítik a TV2-nél a zenészt. Majkának főnökei megengedték, hogy a Rising Star adásai előtt öltözőjében whiskyt igyon – adta hírül a Bors.

Itt találhatsz könnyen munkát a következő hónapokban

Egy felmérés szerint könnyű lesz elhelyezkedni a gyártás, a pénzügy és az üzleti szolgáltatások területén, de tovább is van…

Ez a tökéletes outfit céges ebédhez

Ez a tökéletes outfit céges ebédhez

Céges ebéd... nem teljesen formális, de azért nem is laza alkalom. Vajon mit vegyünk fel ilyenkor?

Időrabló munkahelyi szokások – ezen változtass!

Időrabló munkahelyi szokások – ezen változtass!

„Bocs, ne haragudj, elúsztam!” Irodai közegben ez egyértelmű jele annak, ha valaki „el van havazva”, azaz ki sem lát a munkából. Magadra ismertél?

Megpróbáltatásairól mesélt a recepciós lány – megdöbbentő interjú

Nem minden a pénz és a csillogás, ha kedvezőtlen és olykor elviselhetetlen körülmények állnak a háttérben.

Ezek lettek idén a legjobb munkahelyek hazánkban

A Hilti, a Microsoft, és a Provident végeztek első helyen az Aon Hewitt idei legjobb munkahely felmérésében, amelynek során több mint 34 ezer munkavállaló mondta el véleményét munkahelyéről.

Ez a cég a tavalyi év legjobb női munkahelye

A Győr közeli, rábapatonai Tutti Élelmiszer-ipari Kft. nyerte el a Legjobb Női Munkahely 2013 elismerést. A fagylaltporokat, instant termékeket és táplálékkiegészítőket előállító vállalat november 13-án vette át a díjat a Magyar Női...

A legrosszabb karácsonyi ajándékok a főnöktől

A legrosszabb karácsonyi ajándékok a főnöktől

A karácsony közeledtével a munkahelyen is jobb a hangulat. Bár ilyenkor általában megnövekszik a megrendelések száma és az ehhez kapcsolódó adminisztráció mennyisége, a karácsonyi céges bulira és a céges ajándékra való várakozás megédesíti a...

Virtuális állásbörze lesz az ELTE-n

November 11. és 13. között ötvennél több munkáltató hirdeti meg a fiatal egyetemistákat megcélzó pozícióit, köztük az ország vezető tanácsadó, kereskedelmi és innovációs társaságai.