További cikkek

Hallottál már a magyar LinkedIn-ről?

Munkát keresel vagy éppen Te vagy céged leghűségesebb dolgozója? Regisztrálj a magyar LinkedIn-re és ismerd meg közelebbről a különböző cégeket és az ott dolgozókat!

Csillámporral állt bosszút főnökén a kirúgott nő

Csillámporral állt bosszút főnökén a kirúgott nő

Nem lehetett egyszerű kitakarítani utána...

Itt a munkahelyi Facebook!

A munka és a magánélet szétválasztását szeretnék megkönnyíteni az új szolgáltatással. A törekvés üdvös, kíváncsian várjuk az eredményt.

Macskákkal csökkentik a stresszt az irodában

Macskákkal csökkentik a stresszt az irodában

Ilyen egy abszolút állatbarát munkahely.

Ezek a legjobb otthon végezhető munkák

Ízlés kérdése is persze, hogy szeret-e valaki home office-ból dolgozni, de az is igaz, hogy nem minden szakma képviselőinek adott a lehetőség. Pedig a távmunka a dolgozók és a cégek szempontjából is egy csomó előnnyel jár.

A kóros elhízás tekinthető fogyatékosságnak

Az Európai Bíróság az után döntött így, hogy elbocsátottak az állásából egy 158 kilós gyermekgondozót arra hivatkozva, hogy nem képes a munkáját megfelelően ellátni. Kinek jó ez a döntés?

Kiderült, hogy érzik magukat a magyarok a munkahelyen

A munkavállalók döntő többsége jónak tartja a légkört munkahelyén, és úgy gondolja, van legalább egy olyan munkatársa, aki nyitott a bizalmasabb beszélgetésekre is. A munkavállalók közel fele magánéleti problémák miatt frusztrált és rosszkedvű, de...

Miniszoknyát a munkába?

Miniszoknyát a munkába?

Minden reggel állok tanácstalanul, álmosan a szekrény előtt és töprengek mit vegyek fel. Tekintettel az időjárási körülményekre (esik) nadrágos verziót választottam, nem úgy, mint az a kolléganő, aki szexi miniruhában lejtett végig az imént az...

Óvatosan adagold a kedvességed!

Óvatosan adagold a kedvességed!

Ellentmondásos helyzet: ha kemény vagy, majdnem biztos, hogy utálnak a kollégáid, de minimum tartanak tőled, akármilyen pozícióban is vagy, ha meg túl kedves vagy, nem vesznek komolyan.

Ki vigyázzon a gyerekre, ha beteg?

Ki vigyázzon a gyerekre, ha beteg?

Tél van, tömegesen hiányoznak a gyerekek az iskolából, az óvodából. A szülőt ilyenkor két kérdés nyomasztja: mikor gyógyul meg a gyerek, és ki fog rá vigyázni addig?

Engedéllyel whiskyzik munkahelyén Majka

Engedéllyel whiskyzik munkahelyén Majka

Érdekes bánásmódban részesítik a TV2-nél a zenészt. Majkának főnökei megengedték, hogy a Rising Star adásai előtt öltözőjében whiskyt igyon – adta hírül a Bors.

Itt találhatsz könnyen munkát a következő hónapokban

Egy felmérés szerint könnyű lesz elhelyezkedni a gyártás, a pénzügy és az üzleti szolgáltatások területén, de tovább is van…

Ez a tökéletes outfit céges ebédhez

Ez a tökéletes outfit céges ebédhez

Céges ebéd... nem teljesen formális, de azért nem is laza alkalom. Vajon mit vegyünk fel ilyenkor?

Időrabló munkahelyi szokások – ezen változtass!

Időrabló munkahelyi szokások – ezen változtass!

„Bocs, ne haragudj, elúsztam!” Irodai közegben ez egyértelmű jele annak, ha valaki „el van havazva”, azaz ki sem lát a munkából. Magadra ismertél?

Megpróbáltatásairól mesélt a recepciós lány – megdöbbentő interjú

Nem minden a pénz és a csillogás, ha kedvezőtlen és olykor elviselhetetlen körülmények állnak a háttérben.

Ezek lettek idén a legjobb munkahelyek hazánkban

A Hilti, a Microsoft, és a Provident végeztek első helyen az Aon Hewitt idei legjobb munkahely felmérésében, amelynek során több mint 34 ezer munkavállaló mondta el véleményét munkahelyéről.

Ez a cég a tavalyi év legjobb női munkahelye

A Győr közeli, rábapatonai Tutti Élelmiszer-ipari Kft. nyerte el a Legjobb Női Munkahely 2013 elismerést. A fagylaltporokat, instant termékeket és táplálékkiegészítőket előállító vállalat november 13-án vette át a díjat a Magyar Női...

A legrosszabb karácsonyi ajándékok a főnöktől

A legrosszabb karácsonyi ajándékok a főnöktől

A karácsony közeledtével a munkahelyen is jobb a hangulat. Bár ilyenkor általában megnövekszik a megrendelések száma és az ehhez kapcsolódó adminisztráció mennyisége, a karácsonyi céges bulira és a céges ajándékra való várakozás megédesíti a...

Virtuális állásbörze lesz az ELTE-n

November 11. és 13. között ötvennél több munkáltató hirdeti meg a fiatal egyetemistákat megcélzó pozícióit, köztük az ország vezető tanácsadó, kereskedelmi és innovációs társaságai.

3 jógagyakorlat a hátfájás ellen, amit akár tűsarkúban is végezhetsz

3 jógagyakorlat a hátfájás ellen, amit akár tűsarkúban is végezhetsz

Ülök a gép előtt és gépelek. Én épp írok, te pedig a túloldalon olvasol, és ugyanúgy görnyedsz a monitorod előtt, mint én. Aztán jön a hátfájdalom. Van három remek átalakított jógagyakorlatunk, amit akár tűsarkúban, most azonnal a munkahelyeden is...

60 ezerrel több nő dolgozik Magyarországon, mint tavaly

Négyszer olyan gyorsan bővült a női foglalkoztatás Magyarországon az év második negyedében, mint az Európai Unió tagállamaiban.

Lazulj az irodában 10 perc tornával!

Lazulj az irodában 10 perc tornával!

A rendszeres mozgás általános gyógyír testnek és léleknek egyaránt. Azonban nem feltétlenül kell ehhez konditerem vagy jól párnázott futójárda a Szigeten. Néhány jól bevált, „fedett pályás” gyakorlattal akár az irodában is átmozgathatod tagjaidat...

Mindenki más többet dolgozik Európában, mint a magyar?!

Mindenki más többet dolgozik Európában, mint a magyar?!

Az uniós átlaghoz képest – állítólag – alig túlórázik a magyar. Végiggondoltam, hogy ismerek-e bárkit, aki kevesebbet dolgozna napi kilenc-tíz óránál. Nos, nem nagyon.

„Háromgyerekes anyaként esélyem sincs a munkaerőpiacon”

„Háromgyerekes anyaként esélyem sincs a munkaerőpiacon”

Bloggerünket annak idején a terhessége miatt rúgták ki a munkahelyéről. Úgy érzi, három gyerekkel még kevesebb esélye van, mint akkor volt.

Több női vezetőt szeretne a Google

Minél vegyesebb a munkahelyi csapat, annál jobb eredményeket tud felmutatni.