Minden infó egy helyen a miss universe versenyről

A Miss Universe a világ egyik legrangosabb és legnézettebb szépségversenye. A Miss Universe Organisation jogai 1996 óta Donald Trump ingatlanmogul cégének tulajdonában vannak. A Miss Universe hazai változata a Miss Universe Hungary. A magyarországi verseny 1992-től létezik, szervezésének jogait 2014-től Andrew G. Vajna és Vajna Tímea cége birtokolja.

A Miss Universe versenyt először 1952-ben, a kaliforniai Long Beach-en rendezték meg, akkor a finn Armi Kuuselát találták a legszebbnek. 1960-tól Floridába, Miami Beach-re költözött a látványosság. Tizenkét évvel később világméretűvé vált a Miss Universe, ekkortól világszerte minden évben a Föld más-más országában rendezik meg a Miss Universe vezető tévétársaságok által közvetített döntőjét. Jelenleg 90 ország versenyzői indulnak a Miss Universe-en.

A Miss Universe Hungary 2015 győztese Nagy Nikoletta lett, így ő képviselheti Magyarországot a Miss Universe 64-ik alkalommal megtartott világdöntőjén, ami Londonban lesz. A verseny hitvallása szerint a Miss Universe szépségkirálynői népszerűségüket különféle jótékonysági célok érdekében használják.

miss universe galéria

  • Miss Universe Hungary 2015 döntő

  • Miss Universe Hungary - készülődés

  • Kelemen Henrietta - Miss Universe

  • Kelemen Henrietta a Miss Universe Hungary 2014 győztese

  • Miss Universe 2013

  • Kárpáti Rebeka, Miss Universe Hungary 2013 itthon és Moszkvában

Kapcsolódó cikkek

Bikini helyett kaftánban vonulhatott a Miss Universe muszlim versenyzője

Bikini helyett kaftánban vonulhatott a Miss Universe muszlim versenyzője

A muszlim szépségkirálynő visszamondta volna a versenyt, de a szervezők megengedték neki, hogy fürdőruha helyett kaftánban vonuljon.

Bódizs Veronika hátsóját apró bársony takarja

Bódizs Veronika hátsóját apró bársony takarja

Az idei Miss Universe szépségverseny magyar résztvevőjeként falatnyi bikiniben láthatta az egész világ Bódizs Veronikát, de ebben a bársonyban ezerszer szexisebb.

Kínos pillanat: mit akart Kinter Oszkár Bódizs Veronikától?

Kínos pillanat: mit akart Kinter Oszkár Bódizs Veronikától?

Kedvesen és végig mosolyogva mesélt a Miss Universe verseny élményeiről a magyar szépségkirálynő, Bódizs Veronika. Aztán eljött a pont, amikor nem igazán értettük, mit akar Kinter Oszkár.

Vadító képek: ő a Miss Universe győztese, Iris Mittenaere

Vadító képek: ő a Miss Universe győztese, Iris Mittenaere

Ma hajnalban került a korona Iris Mittenaere fejére, és a Miss Universe 2017 győzteséről máris elárasztották a közösségi oldalakat a jobbnál jobb fotók. A hozzászólók odáig vannak érte, hogy milyen szexis nő.