Kulka János
Születési idő

1958.11.11.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Magasság

185cm

IMDB-adatlap

Kulka János IMDB-adatlapja

Hajszín

barna

Csillagjegy

Skorpió

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Kulka Jánosról tudnod kell

Kulka János Budapesten született 1958. november 11-én, Kossuth- és Jászai Mari díjas művész. Apja sebész, egyetemi tanár, édesanyja műfordító, dramaturg. A család Kulka János 20 éves koráig Szegeden élt. Kulka János Kazimir Károly növendékeként végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát. 1981-től Pécsett, 1985-től Kaposváron játszott. Kulka János 1987 februárjától 1999-ig az MTV Szomszédok c. teleregényében alakította Dr. Mágenheim Ádám mentőorvost.

1993-tól a budapesti Radnóti Színház, 2003-tól 2013-ig a Nemzeti Színház tagja. 2013-tól a Katona József Színház tagja. Szinkronszínészként hangját kölcsönözte többek közt John Malkovichnak, James Woodsnak, Robert de Nironak, Jeremy Ironsnak és Hugh Laurie-nak.

Kulka János az Autisták Országos Szövetségének jószolgálati nagykövete: rendszeresen felszólal érdekükben, fellép rendezvényeiken.

Kulka János 2015 őszén szerepel az RTL Klub Válótársak c. sorozatában.

Kulka János galéria

  • Kulka János megsérült az Argo 2 forgatásán

Kapcsolódó cikkek

Csak nálunk látható a Budapest Noir legújabb plakátja

Csak nálunk látható a Budapest Noir legújabb plakátja

A főváros egészen új arcát mutatja majd Gárdos Éva idén ősszel érkező, Budapest Noir című filmjében. A harmincas években játszódó mozi legújabb plakátját először az NLCafé olvasói láthatják.

Így tér vissza Kulka János, nézd a képeket!

Így tér vissza Kulka János, nézd a képeket!

Befejződött az X című film forgatása. A krimi többek között azért is érdekes, mert ebben tér vissza az agyvérzéséből lábadozó Kulka János. Nézze meg az első képkockákat a filmből.

Híres férfihangok, amelyektől garantáltan megremeg a térd

Híres férfihangok, amelyektől garantáltan megremeg a térd

Válogatásunkban Benedict Cumberbatch, Kulka János, Alan Rickman, Sztankay István és Tom Hiddleston is szaval vagy felolvas. A legjobbat pedig te választod ki közülük!

Egyelőre nem tér vissza Kulka János

Egyelőre nem tér vissza Kulka János

Nem tudni még, mikor láthatja újra színpadon a közönség Kulka Jánost.