2017. 04. 25. Márk

Hírek A Konyhafőnök című műsorról

A Konyhafőnök az RTL klub népszerű műsor, amelyben profik, vagy lelkes amatőrök is jelentkezhetnek, egy a lényeg: szenvedélyesen szeressenek főzni!

A Konyhafőnök első évada 2014-ben került adásba. A három zsűritag pedig Bernáth József, Fördős Zé, és Vajda Pierre voltak. A recept pedig sikeresnek bizonyult, így ugyanezekkel a zsűritagokkal 2015-ben elkezdődött A Konyhafőnök második évada.Az RTL klub idén azonban egy másik műsort is indít, ez lesz A Konyhafőnök junior, ahová gyerekek jelentkezését várják.

Konyhafőnök galéria

  • A Konyhafőnök: döntő

  • A Konyhafőnök: paprikás csirke

  • A Konyhafőnök: zöldségekből desszert

  • A Konyhafőnök: lencsefőzelék

  • A Konyhafőnök: képviselőfánk-torony

Kapcsolódó cikkek

Csúnyát bakizott Peller Anna a Konyhafőnökben

Csúnyát bakizott Peller Anna a Konyhafőnökben

Megkapta a séfkabátját, de fogalma nem volt róla, hogyan kell belebújni. Sokan kinevették Peller Annát, de a sztárokból álló férfitrió végül segített neki.

Nagy Ervin: Nem nagyon bírok a dühömmel

Nagy Ervin: Nem nagyon bírok a dühömmel

Gyomorból engedte volna ki az obszcén szavakat, de a kamera miatt kénytelen volt visszafogni magát. Nagy Ervin nehezen fékezi az indulatait, ha cukor helyett só kerül az ételbe.

Köszönjük, Eke Angéla! Megcsináltuk a 2017-es Konyhafőnök-képregényt

Köszönjük, Eke Angéla! Megcsináltuk a 2017-es Konyhafőnök-képregényt

Eke Angéla is birtokba vette az egyik konyhapultot a Konyhafőnökben ezen a héten. Puskás Péter barátnője pizsamában jött, simán a vállára dobta a fél disznót, és kijelentette, hogy nem bírja megfogni a nyers zöldséget. Tökre adódott hát, hogy Eke Angéla sztorijából készítsük el az első Konyhafőnök-képregényünket.

Pizsamában főzött a Konyhafőnökben a fóbiás Eke Angéla

Győzni érkezett a Konyhafőnök stúdiójába Puskás Peti párja, Eke Angéla. A színésznő különleges ruhában vonult be az első nap, amit a zsűri sem hagyott szó nélkül.