Kis Grófo
Születési idő

2015.09.27.

Születési hely

Szolnok

Szemszín

barna

Magasság

172cm

Hajszín

barna

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Kis Grófo-ról

Kis Grófo Kozák László néven 1993-ban született Szolnokon. Roma pop énekes, aki édesapja révén tulajdonképpen beleszületett ebbe az életformába - idősebb Kozák László szintén Gróf néven muzsikál ugyanis.

Kis Grófo a Youtube révén futott be. Kis Grófo a No Roxa Áj (2012), illetve a Bulibáró (2015) című dalaival mára több milliós nézettséget szerzett a tartalommegosztó csatornákon.

Kis Grófo "rendes" fellépések mellett rendszeresen vállal "magánozást" zártkörű koncertek megtartását is. Így fellép keresztelőkön, ballagásokon, esküvőkön, sőt, kérésre még saját nótát is ír az ünnepelt számára.

Kis Grófo 2015 őszén szerepel a SuperTV2 Édes Élet című műsorában.

Kis Grófo galéria

  • Az Édes Élet szereplőit parodizálta ki az Irigy Hónaljmirigy

  • Az Édes élet kamerái előtt született meg Ágica első gyermeke

Kapcsolódó cikkek

Egy nyolcéves kisfiú, aki elbűvölte a hangjával az internet népét

Egy nyolcéves kisfiú, aki elbűvölte a hangjával az internet népét

Vendégségben jártunk Mezei Enrikó – vagy ahogy többen ismerik: a következő Kis Grófo – családjánál. Ettünk cigánylecsót, Enrikó énekelt nekünk, és közben azt is megtudtuk, miért nem lehet roma énekesnőből médiasztár, hogyan fedezték fel az aranyhangú gyereket, és ki egyengeti majd Enrikó karrierjét a jövőben. Riport Szolnokról.

Jollyt szíven szúrta, ami Kis Grófóval történt

Jollyt szíven szúrta, ami Kis Grófóval történt

A világnak tényleg nagy szüksége lenne már a békére. Szerencsére egy év után Kis Grófo és Jolly szívébe is béke költözött, pedig ők ketten egy éven keresztül nem álltak közösen színpadra, mert Jolly úgy érezte, hogy „tüske volt a szívében”. A mulatós világ legújabb drámája következik.

Lagzi Lajcsi kibékítette Kis Grófóékat

Lagzi Lajcsi kibékítette Kis Grófóékat

Lagzi Lajcsinak köszönhetően újra az eredeti felállásban hallhatja a közönség a No roxa ájt és a Lej mamo, lejt. Kis Grófo és Jolly ugyanis kibékültek.

Kis Grófo reagált Szabó Zsófi durva kijelentésére

Kis Grófo reagált Szabó Zsófi durva kijelentésére

Kis Grófo reagált Szabó Zsófi kijelentésére, miszerint szégyent hoznak a cigányságra, és az apja szavait is megmagyarázta. Ezek után Szabó Zsófi elnézést kért.