Kicsi óriások - az RTL Klub gyerek showműsora

Kicsi óriások címmel indít tehetségkutató showműsort 4 és 14 év közötti gyereknek az RTL Klub. A tehetségkutató műsorban a jelentkezők öt mentor csapatába juthatnak be ének, tánc és kistehetség kategóriákban. A Kicsi óriások tudását háromfős zsűri értékeli.

A Kicsi óriások mexikói formátum, 2011-től sok országban mutatták be, spanyol nyelvterület mellett például Lengyelországban is.

A sikeresen felvételiző tehetséges gyerekek számára a nyári szünetben felkészülési tábort indít az RTL Klub. A táborban profi előadóművészek és televíziós szakemberek segítenek abban, hogy a csapatokban versenyző kis tehetségek a lehető legtöbbet adhassák magukból a színpadon.  A Kicsi óriások műsorában öt csapat versenyez egymással, élükön a mentorral, emellett szakemberekből álló tanári gárda is segíti őket. A produkciókat háromfős zsűri értékeli, a mentorok és a tanárok jól ismert hazai sztárok lesznek. 

A műsorba olyan, 4 és 14 év közötti gyermekek jelentkezhetnek, akik jól táncolnak vagy énekelnek. Olyan gyerekek jelentkezésére is számítanak, akik imádnak szerepelni és nehezen jönnek zavarba. 

Kicsi óriások galéria

  • Kicsi óriások

Kapcsolódó cikkek

Másfél milliót visznek haza fejenként a Kicsi Óriások nyertesei

Másfél milliót visznek haza fejenként a Kicsi Óriások nyertesei

Véget ért a Kicsi Óriások fináléja, amiben kiderült, hogy kik nyerték az egyéni kategóriákat. A győztesek fejenként másfélmillió forintot is hazavihetnek.

Könnyeivel küszködve mesélt Oláh Gergő a gyerekekről

Könnyeivel küszködve mesélt Oláh Gergő a gyerekekről

Három gyönyörű gyerek édesapja Oláh Gergő, de nemcsak a vér szerinti gyerekei hétköznapjairól gondoskodott az utóbbi időben, hanem a Kicsi Óriásokból megismert Fenegyerekekről is.

Keményen beszóltak Sebestyén Balázsnak a Kicsi Óriásokban

Keményen beszóltak Sebestyén Balázsnak a Kicsi Óriásokban

Ahogy már mondtuk, nincs őszintébb a gyerekszájnál. Viszont arra még Sebestyén Balázs sem számított, amit a Kicsi Óriások műsorában kapott a versenyzőktől.

Tóth Vera rommá röhögte magát Tóth Gabin

Tóth Vera rommá röhögte magát Tóth Gabin

Ahogy a gyerekek kérdeznek, az mindent visz. Tóth Vera nem véletlenül szórakozott olyan jól, amikor a testvérét faggatták az ovisok, és az is biztos, hogy az énekesnő nevetése is őszinte volt.