A gyerek nem szereti nagy szeletekben enni a görögdinnyét, vagy mindig lecsöpögteti magát?...

További cikkek

Gyerekek is jönnek a szabadtéri buliba? – játéktippek fillérekből

Ha kerti partit adsz és gyerekek is jönnek, akkor nem árt néhány játék – tippek gyerekeseknek és gyerekteleneknek egyaránt.

Pácok grillezéshez

Pácok grillezéshez

Végre itt a kerti sütögetések ideje! De hogyan pácoljuk a húst? Íme a két legnépszerűbb pácrecept!

3 recept avokádóval

3 recept avokádóval

Most akkor zöldség vagy gyümölcs? A végeredmény, úgy tudjuk, gyümölcs, de mindegy is, mert nem a besorolása, hanem az íze miatt szeretjük, és mert tele van vitaminokkal. Hoztunk is most három isteni receptet, próbáljátok ki ti is.

10 álomszép kerti konyha

10 álomszép kerti konyha

Eljött a kerti konyhák ideje, igaz, ilyenkor még legfőképpen a tervezgetés, csinosítás, vagy éppen bővítés fázisánál tartunk, pont ezért érdemes már most egy kis inspirációt gyűjteni.

20 gyönyörű szabadtéri konyha

20 gyönyörű szabadtéri konyha

Mert ilyenkor nyáron nincs jobb, mint a kertben sütögetni a barátokkal igazi tűzön. A bogrács mellett töltött estéken gyakran ábrándozunk arról, hogy ha egyszer lesz kertünk, nem maradhat ki belőle a szabadtéri konyha kemencével, füstölővel. Ezért...

Nyári esték a szabadban

Nyári esték a szabadban

Még el sem kezdődött az igazi, forró nyár, de a programajánló oldalak már egymással versenyezve igyekeznek meggyőzni, hogy hol érdemes tölteni a nyári estéket. Van azonban olyan lehetőség is, amit nem hirdetnek sehol, mégis az egyik legjobb...

Csináld magad: világítás a kerti partira

Csináld magad: világítás a kerti partira

A kerti lampionoknál nincs hangulatosabb nyári világítás, akinek van egy kis kézügyessége és türelme, az házilag is gyárthat mutatós darabokat.

A Lidl grillmester tanácsait követve csak jó sülhet ki a nyári grillpartiból

A Lidl grillmester tanácsait követve csak jó sülhet ki a nyári grillpartiból

Bár a grillezést sokan férfias foglalatosságnak tartják, a kerti sütögetés az egész család számára izgalmas és szórakoztató tevékenység lehet. Mire figyeljen oda feltétlenül, hogy a kerti sütögetés valóban csak a finom ételekről és a...

Csináld magad: kerti lampionok

Csináld magad: kerti lampionok

Egy kis átalakítással csodás lampionsort varázsolhatunk a kertbe vagy az erkélyre a karácsonyi fényfüzérünkből. Megmutatjuk, hogyan.

Így óvd a cipőd sarkát nyáron!

Így óvd a cipőd sarkát nyáron!

Nyáron sem akarjuk elfelejteni a hosszú és formás lábakat, de a magassarkúaknak nem kegyelmeznek a szabadtéri programok. Egy vállalkozó végre megtalálta a megoldást.

Egészséges falatok a kertben

Lázasan figyeljük a hétvégi időjárás-jelentést, hátha előszedhetjük a fészerből a grilleszközöket. Ám ahhoz, hogy valóban egészséges étel kerüljön a rostélyról a tányérra, nem árt odafigyelnünk az alapanyagokra és a helyes sütési technikára!

Parti a kertben – 12 nélkülözhetetlen kütyü

Csak kimegyünk a kertbe, és eszünk valamit... Így szokott indulni. Néhány praktikus és dizájnos kiegészítővel azonban igazi partiarc lehetsz. Szemezgess velünk a legtrendibb darabokból!