A gyerek nem szereti nagy szeletekben enni a görögdinnyét, vagy mindig lecsöpögteti magát?...

További cikkek

Gyerekek is jönnek a szabadtéri buliba? – játéktippek fillérekből

Ha kerti partit adsz és gyerekek is jönnek, akkor nem árt néhány játék – tippek gyerekeseknek és gyerekteleneknek egyaránt.

Avokádó

3 recept avokádóval

Most akkor zöldség vagy gyümölcs? A végeredmény, úgy tudjuk, gyümölcs, de mindegy is, mert nem a besorolása, hanem az íze miatt szeretjük, és mert tele van vitaminokkal. Hoztunk is most három isteni receptet, próbáljátok ki ti is.

20 gyönyörű szabadtéri konyha

20 gyönyörű szabadtéri konyha

Mert ilyenkor nyáron nincs jobb, mint a kertben sütögetni a barátokkal igazi tűzön. A bogrács mellett töltött estéken gyakran ábrándozunk arról, hogy ha egyszer lesz kertünk, nem maradhat ki belőle a szabadtéri konyha kemencével, füstölővel. Ezért...

A Lidl grillmester tanácsait követve csak jó sülhet ki a nyári grillpartiból

Bár a grillezést sokan férfias foglalatosságnak tartják, a kerti sütögetés az egész család számára izgalmas és szórakoztató tevékenység lehet. Mire figyeljen oda feltétlenül, hogy a kerti sütögetés valóban csak a finom ételekről és a...

Cipővédő sarok nyári partikra

Így óvd a cipőd sarkát nyáron!

Nyáron sem akarjuk elfelejteni a hosszú és formás lábakat, de a magassarkúaknak nem kegyelmeznek a szabadtéri programok. Egy vállalkozó végre megtalálta a megoldást.

Egészséges falatok a kertben

Lázasan figyeljük a hétvégi időjárás-jelentést, hátha előszedhetjük a fészerből a grilleszközöket. Ám ahhoz, hogy valóban egészséges étel kerüljön a rostélyról a tányérra, nem árt odafigyelnünk az alapanyagokra és a helyes sütési technikára!

Parti a kertben – 12 nélkülözhetetlen kütyü

Csak kimegyünk a kertbe, és eszünk valamit... Így szokott indulni. Néhány praktikus és dizájnos kiegészítővel azonban igazi partiarc lehetsz. Szemezgess velünk a legtrendibb darabokból!