Katalin hercegnő
Magasság

178cm

Születési idő

1982.01.08.

Születési hely

Reading, Berkshire

Szemszín

zöld

Hajszín

barna

Csillagjegy

Bak

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Katalin hercegnőről

Katalin hercegnő Catherine Elizabeth Middleton néven 1982 január kilencedikén született Reading-ben, Nagy-Britanniában. Katalin hercegnő apja pilóta, anyja pedig légiutas-kísérő volt. Egy húga (Pippa) és egy öccse (James) van. Katalin hercegnő a skóciai Fifeban lévő St. Andrews egyetemen szerzett művészettörténész diplomát. Ugyanitt ismerkedett össze Vilmos herceggel is, 2001-ben. A pár 2007-ben néhány hónapig szüneteltette kapcsolatát, majd Vilmos herceg 2010-ben Kenyában kérte meg (akkor még) Kate Middleton kezét.

2011 április 29-én házasodtak össze a Westminster apátságban, ekkortól Kate Middleton hivatalos címe Katalin cambridge-i hercegné.

Katalin hercegnő két gyermekes anyuka. Első gyermeke György cambridgei herceg 2013. július 22-én, lánya, Charlotte cambridgei hercegnő pedig 2015 május másodikán született. György herceg jelenleg harmadik az utódlási rangsorban.

Katalin hercegnő galéria

  • Katalin hercegné

  • Katalin hercegné egy szórakoztató központ megnyitóján

  • Katalin hercegné és Károly herceg

  • Katalin hercegné a parkban

  • Ők lehetnek Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének a keresztszülei

Kapcsolódó cikkek

Ezért sírta el magát Pippa Middleton esküvőjén György herceg

Ezért sírta el magát Pippa Middleton esküvőjén György herceg

Az álomszép esküvőn a hamarosan négyéves György herceg és húga, Sarolta hercegnő szupercuki feladatot kapott. A ceremónia a kis György számára mégsem múlt el könnyek nélkül.

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Pippa Middleton – fotók

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Pippa Middleton – fotók

Férjhez ment Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton. Íme képeken a csodaszép esküvő, amelyen Sarolta hercegnő és György herceg szupercuki feladatot kapott! Az előzetes hírekkel ellentétben Harry herceg mégsem vitte el az esküvőre barátnőjét, Meghan Markle színésznőt.

Kereken 6 éve házasok – nézd meg újra Katalin és Vilmos esküvőjét!

Kereken 6 éve házasok – nézd meg újra Katalin és Vilmos esküvőjét!

Hat éve házasodott össze Vilmos herceg és Kate Middleton, akit ma már mindenki csak Katalin hercegnének ismer. Azóta született két gyermekük, és a világ már egy másik királyi esküvőt vár nagyon, Harry hercegét. De milyen is volt a trónörökös és Katalin esküvője? Emlékeszel még?

Ezzel az ausztrál modellel partizott Vilmos herceg

Ezzel az ausztrál modellel partizott Vilmos herceg

Miközben Vilmos herceg és Katalin hercegné repülője hamarosan leszáll Párizsban – ahol a herceg kereken 20 éve nem járt –, a lapok továbbra is a trónörökös svájci bulizásáról írnak. Már megszólalt a titokzatos ausztrál modell anyja is, aki szerint a lánya „soha nem keveredne ilyen kínos helyzetbe”. Na, kinek van igaz?