Jennifer Lawrence
Születési hely

Louisville, KY

Születési idő

1990.08.15.

Szemszín

kék

Magasság

175cm

IMDB-adatlap

Jennifer Lawrence IMDB-adatlapja

Hajszín

szőke

Csillagjegy

Oroszlán

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Jennifer Lawrence-ről

Jennifer Shrader Lawrence 1990. augusztus15-én született a Kentucky állambeli Louisville-ben, középosztálybeli családban. Fiatal korától színésznek készült. New Yorkba költözve, 2006-tól kezdve több kisebb szerep segítségével elég gyorsan befutott. Jennifer Lawrence fiatal kora ellenére máris Oscar-díjas és Golden Globe nyertes színésznő. Mindkét elismerést a 2012-ben készült, A napos oldal című film főszerepéért kapta meg.

Eddigi legnépszerűbb szerepe az Éhezők viadala című film Katniss Everdeenje, akinek megformálásával Jennifer Lawrence a tizenéves korosztály kedvence lett.

Jennifer Lawrence színészi eszközei között a mesterkéletlen stílust, az egyszerű, természetes előadásmódot szokták elsőként említeni. Idősebb pályatársai is elismeréssel nyilatkoznak játékáról, Donald Sutherland egyenesen Sir Lawrence Olivierhez hasonlította őt.

Jennifer Lawrence partnere a zenész Chris Martin. A Kaliforniában élő színésznő szívesen szörfözik, gitározik és fest is.

Jennifer Lawrence galéria

  • Jennifer Lawrence

  • Jennifer Lawrence

  • Gwyneth Paltrow és Chris Martin romantikus vacsorája miatt dobta a zenészt Jennifer Lawrence Lawrence

  • Jennifer Lawrence-t testőreinek kellett kimenekítenie a rajongók gyűrűjéből

Kapcsolódó cikkek

Már csak pár hétig van esélyünk Jennifer Lawrence-szel összefutni Budapesten

Már csak pár hétig van esélyünk Jennifer Lawrence-szel összefutni Budapesten

Közeledik a Vörös veréb forgatásának vége, és mostanság egyre kevesebbet hallhatunk a hazánkban dolgozó Jennifer Lawrence-ről. Utánajártunk, hogy áll most a film, mi történt Jennifer Lawrence-szel Budapesten a januári itt tartózkodása óta, és persze azt is eláruljuk, milyen mozi lesz a Vörös veréb.

8 világsztár, aki nem dolgozni, csak turistáskodni jött Magyarországra

8 világsztár, aki nem dolgozni, csak turistáskodni jött Magyarországra

Azt már megszoktuk, hogy úgy járnak hozzánk a sztárok forgatni, mintha mi lennénk Hollywood, de lassan ahhoz is hozzá kellene szoktatnunk magunkat, hogy időnként turistaként is átrobognak hozzánk egy hosszú hétvégére. Carrie Fishertől Charlize Theronig jó néhány sztár turistáskodott már Magyarországon.

Katy Perry, Helen Mirren és Gandalf is tüntetett Trump ellen

Katy Perry, Helen Mirren és Gandalf is tüntetett Trump ellen

Világszerte milliókat mozgattak meg a hétvégi Women’s March tüntetések, amelyek célja az volt, hogy tiltakozzanak a frissen beiktatott amerikai elnök, Donald Trump politikája ellen. A megmozdulásokon a legnagyobb világsztárok közül is sokan részt vettek.

Lawrence után Jamie Dornan és DiCaprio is Magyarországra jön –  világsztárok Budapesten

Lawrence után Jamie Dornan és DiCaprio is Magyarországra jön – világsztárok Budapesten

Hol tűnt fel nálunk Jennifer Lawrence? Miért üldögél a magyar hóban Jamie Foxx? Magyar kriminálpszichológust játszik Daniel Brühl? Mit csinál Budapesten a Kingsman és az Eddie, a sas sztárja? Jön Leonardo DiCaprio? Minden, amit tudni lehet az épp most vagy hamarosan hazánkban forgó nemzetközi produkciókról.