Vajon mire tanítja a gyerekeket az a tanár, aki olyan dolgokról mond ítéletet, amihez semmi köze...

További cikkek

TASZ: beszivárognak a szcientológusok az iskolákba

TASZ: beszivárognak a szcientológusok az iskolákba

Drogprevenciónak álcázva állami támogatással folytathattak tevékenységet iskolások körében a szcientológusok – állítja a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ). A szcientológusok szerint ez csupán vádaskodás.

Miért költözünk haza Angliából?

Miért költözünk haza Angliából?

Bátrak vagytok, hümmögnek a barátaink, amikor meghallják, hogy mire készülünk. Vicces módon ugyanezt mondták akkor is, amikor négy évvel ezelőtt három gyerekkel úgy döntöttünk, hogy Angliába költözünk. Ezek szerint bátor család vagyunk.

Szülői kisokos: ezek változnak az iskolákban

Szülői kisokos: ezek változnak az iskolákban

Kötelező testnevelés minden nap, rendfenntartó iskolarendőr és relaxációs gyakorlatok – mi változik szeptembertől az iskolákban?

Ne az iskolában derüljön ki, ha gond van a gyerekkel!

Ne az iskolában derüljön ki, ha gond van a gyerekkel!

Minél korábban vesszük észre gyermekünknél a fejlődési rendellenességeket és kezdjük el a célzott fejlesztést, annál gyorsabban és hatékonyabban lehet a problémát kezelni. Magyarországon az ellátásra szoruló gyerekek harmadát nem szűrik iskoláskor...

Elit iskolák a világ körül

Elit iskolák a világ körül

„Mi előhozzuk gyermekéből a született vezetőt” – gyakran reklámozzák így magukat a privát oktatási intézmények, arra utalva, hogy az elit magániskolákban a leendő uralkodó osztályt képezik. Ezek az intézmények kis létszámú tanulócsoportokat...

„Rettegek  a gomboktól!”

„Rettegek a gomboktól!”

Van, akinek a kígyó, van, akinek a magasság, és van, akinek a gomb a keresztje. El sem tudtuk képzelni, milyen lehet gombfóbiásnak lenni, ezért felkutattunk és kikérdeztünk közülük egyet!

Jogosan bilincselték meg az általános iskolásokat

Iskolai randalírozás vezetett a szokásosnál szigorúbb rendőri fellépéshez egy lakiteleki iskolában. Szakértők szerint nem lehet kivételezni nőkkel vagy gyerekekkel.

Anyuka állította meg az elszabadult iskolabuszt

Akciófilmbe is simán elment volna a jelenet, ahogy az iskolabuszra váró anyuka menet közben felugrott a járműre.

Őrült jelmezben integet fiának a mókás apuka – videó!

Világszerte híressé vált egy apuka kézmozdulata, aki minden nap más jelmezbe bújva integet iskolába induló fiának.

Csúfolták, ezért modellnek állt a tini

Példaértékű annak a 14 éves lánynak a története, aki bebizonyította az őt folyamatosan csúfoló osztálytársainak, hogy az nevet, aki utoljára nevet: most épp modellkarrierjét építi.

Hatéves gyerekeket adtak össze egy iskolában

Játékszertartással oktatják a hagyományos életforma főbb eseményeit holland kisiskolásoknak.

Szorongó iskolások

Szeptember óta iskolába jár. Szépen halad az írással, az olvasással, vannak barátai, és sok piros pontot kapott már. Valami mégis megváltozott. Szeptember óta olyan furcsa lett ez a gyerek... Talán szorong?