Gianni
Születési idő

1971.04.15.

Születési hely

Gallarate (VA), Olaszország

Szemszín

barna

Magasság

180cm

Hajszín

barna

Csillagjegy

Kos

Kapcsolódó tartalmak

Minden info egy helyen Gianniról

Gianni Gian Luigi Annoni néven Milánó mellett, Gallarateben született 1971 április 15-én. 1994-től él Magyarországon, a Közgazdasági Egyetem ösztöndíjas diákja volt. Gianni először Friderikusz Sándor műsorában tűnt fel és lett ismert.

Gianni a diploma megszerzése után is Magyarországon maradt, éttermet nyitott, aztán rádiózni, illetve tévézni is elkezdett.

Gianni az Olasz Intézetben főzőtanfolyamokat vezet, emellett 2004-ben egy szakácskönyve is megjelent, Giannival a konyhában címmel. Gianni hobbija a veterán autózás, van egy 1961-es évjáratú Lancia Fulviája. Gianni partnere Debreczeni Zita.

Giannit 2015 őszén az RTL Klub Gyertek át szombat este című műsorában láthatjuk viszont.

Gianni galéria

  • Főzőiskola Giannival

  • Gianni 8.

Kapcsolódó cikkek

Gianni újra elvette feleségül Debreczeni Zitát

Gianni újra elvette feleségül Debreczeni Zitát

A szerelmesek március végén, a Dolomitokban mondták ki a boldogító igent. Ettől függetlenül mindenképpen szerettek volna Magyarországon is összeházasodni – a hétvégén erre is sor került.

Debreczeni Zita nem gondolta volna, hogy Gianni lesz a férje

Debreczeni Zita nem gondolta volna, hogy Gianni lesz a férje

Március végén házasodott össze Debreczeni Zita és Gianni. Az olaszországi esküvő óta eltelt pár hónap, a szerelmesek pedig azóta is utazgatnak. Sok képet nem láthattunk a lagziról, de most egy előtte-utána fotón erre is van lehetőségünk.

Debreczeni Zita és Gianni folyton nászúton vannak

Debreczeni Zita és Gianni folyton nászúton vannak

A sztárpár megállás nélkül úton van – amióta megtartották az esküvőjüket, szinte alig vannak itthon, folyamatosan nyaralnak valahol. Most éppen Horvátországban vakációznak, amiről a követőikkel is megosztottak pár képet.