Emilio
Születési idő

1977.04.13.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

Hajszín

barna

Csillagjegy

Oroszlán

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Emilio-ról

Emilio Jelinek Emil néven Budapesten született, 1976. augusztus 13-án. Énekes, dobos, előadóművész. 13 éves korában kezdett el dobolni. Négy hónap elteltével Emilio már zenekarral koncertezett, 16 éves korára pedig már Szakcsi Lakatos Bálával és Babos Gyulával együtt lépett fel.

Profi dobosként hosszú ideig vendéglátózott, megfordult Magyarország minden dzsesszfesztiválján. Emilio négy éven keresztül a bécsi Hotel Marriott szalonzenekarában dobolt, annyira jól, hogy egy alkalommal még az ott vendégeskedő Chick Corea is beszállt mögé zongorázni, két szám erejéig. Emilio kiválóan beat-boxol is.

Emilio 2003-ban szinte az utcáról kapott meghívást a Fábry-showba, ami nagyot lendített ismertségén.

2015-ben Emilio szerepelni fog a Super TV2 Édes Élet című műsorában.

Emilio galéria

  • Emilio (Jelinek Emil) I.

  • Emilio (Jelinek Emil) II.

Kapcsolódó cikkek

Orvost kellett hívni Emilióhoz a Nagy Duettbe

Orvost kellett hívni Emilióhoz a Nagy Duettbe

Emiliónak komoly fájdalmai voltak, mégis végigcsinálta a produkciót a Nagy Duettben és hajlandó lett volna ismét színpadra állni, pedig orvosra is szüksége volt.

Nagy Duett: már most eldöntheted, ki nyer vasárnap

Nagy Duett: már most eldöntheted, ki nyer vasárnap

Most vasárnap eldől, hogy a négy döntőbe jutott páros közül ki nyeri a Nagy Duett trófeát. De nem kell addig várni, hogy megtudd, melyik a legnépszerűbb duó.

Elköltöztek! Nézd meg Tina és Emilio új otthonát

Elköltöztek! Nézd meg Tina és Emilio új otthonát

Elköltöztek a nagymamától Emilióék. A Nagy duett sztárja és családja eddig neje mamájánál, Bangó Margitnál lakott. Most azonban a család egy Budapest melletti kistelepülése költözött, ott építkeztek.

Emilio: Luvnyás vagyok, mi?

Emilio: Luvnyás vagyok, mi?

Magas sarkú cipellőben tipegett Emilio, mire Jellinek Tina ijesztően bepipult, és már szórta is az átkokat. Átlagos hétköznap.