Dér Heni
Születési idő

1986.04.17.

Születési hely

Csantavér

Szemszín

kék

Magasság

173cm

Hajszín

barna

Csillagjegy

Kos

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Dér Heniről

Dér Heni Dér Henrietta néven, a délvidéki Csantavéren született 1986. április 17-én. Operaénekesnek tanult, emellett politológus diplomát is szerzett, amivel célja a határainkon túli magyar közösség segítése volt. Dér Heni 2003-ban jelentkezett a legelső Megasztár tehetségkutatóba, ahol több döntő után végül kilencedikként végzett.

2004-től a Sugarloafban kezdett énekelni Dér Heni, a zenekar első lemeze 2006-ban jelent meg, Heni 2013-ban, öt lemez után hagyta ott a Sugarloafot.

2014-ben Dér Heni A Dal című vetélkedőműsor elődöntőjéig jutott, az Ég veled - Next please című dalával. 2015-ben Dér Heni az Ébresztő c. dalával szerepelt A Dal-ban. 2015 őszén a TV2 Ezek megőrültek című vetélkedőjében láthatjuk.

Dér Heni galéria

  • Dér Heni I.

  • Dér Heni II.

Kapcsolódó cikkek

Dér Heni keményen beszólt Kozsónak

Dér Heni keményen beszólt Kozsónak

Dér Heni nem kímélte Kozsót, az énekesnő kicsit megcsípte egy bejegyzésében a szomorú szamurájt.

Dér Heni szigorú, vallásos nevelést kapott

Dér Heni szigorú, vallásos nevelést kapott

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Dér Heni nyújt betekintést életének azon részébe, amiről nem beszélt eddig senkinek, valamint különleges képességéről is mesél.

Ezekkel a lányokkal nyomul Bereczki Zoltán

Ezekkel a lányokkal nyomul Bereczki Zoltán

Bereczki Zolit egy ideje már nem látták hölgyek társaságában, a minap azonban két csinos nővel fotózkodott. A színész a Mokka vendége volt, ahol összefutott Dér Henivel és Mádai Vivivel.

Cooky megmondta a tutit: Dér Heni mellei igaziak

Cooky megmondta a tutit: Dér Heni mellei igaziak

Cookynak ami a szívén, az a száján: az Ezek megőrültek alatt mindenkivel tudatta, hogy márpedig Dér Heninek igaziak a mellei, és még véletlenül sem feküdt kés alá, hogy változtasson keblei méretén.