Csobot Adél
Születési idő

1994.05.09.

Születési hely

Aranyosgyéres

Szemszín

barna

Magasság

165cm

Hajszín

barna

Csillagjegy

Bika

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Csobot Adélról tudni szeretnél

Csobot Adél Aranyosgyéresen, az erdélyi Mezőségben született, 1994 május 9-én. Nagykárolyban nőtt fel, édesanyja egyedül nevelte fel őt és bátyját, Attilát. Matek-informatika szakos iskolába járt, mellette több szépségversenyt nyert. 2010-ben a Megasztárban a legjobb száz közé került. 2011-ben indult a Csillag születik tehetségkutatón is, de nem ért eredményt.

Egy év múlva, a harmadik X-Faktorban Csobot Adél harmadik lett, Malek Miklós mentorálta. 2013-ban jelent meg Csobot Adél első lemeze, Ami a szívemen, az a számon címmel - Szenes Iván feldolgozásokból. Műsort is vezetett: az After X-et és a BeleValó Világot.

Csobot Adél barátja Istenes Bence.

Csobot Adél galéria

  • Csobot Adél, a Sztárban Sztárhoz igazolt

  • Csobot Adél Erdélyben

  • Csobot Adél és Horányi Juli a méhészetben

  • Csobot Adél és Istenes Bence utazása

Kapcsolódó cikkek

Így ünnepelt Csobot Adél

Így ünnepelt Csobot Adél

Csobot Adél tegnap lett 23 éves, amihez méltó ajándékot is kapott. Nagyon örült neki, egy rövid videóban meg is örökítette, ahogy felpróbálja.

Csobot Adél: Bence egészen másmilyen is tud lenni

Csobot Adél: Bence egészen másmilyen is tud lenni

Mindenki másképp fejezi ki szeretetét, de egy biztos, adni és kapni is egyaránt fontos ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Csobot Adél és Debreczeni Zita már megtalálták a boldogságot és most elmeséltek néhány kulisszatitkot a mindennapjaikból.

Istenes Bencéék kapcsolata megszenvedi a helyzetet, ez borítékolható volt

Istenes Bencéék kapcsolata megszenvedi a helyzetet, ez borítékolható volt

Nem volt kérdés sem Csobot Adél, sem Istenes Bence számára, hogy a mostani elválás szükséges, a műsorvezető talán örökre megbánta volna, ha másképpen dönt.

Csobot Adél új otthonában a mennyországban érzi magát

Csobot Adél új otthonában a mennyországban érzi magát

Csobot Adél párjával, Istenes Bencével, és kisfiukkal, Nátánnal március elején kezdett új életet Németországban. Új videójukból az is kiderül, egyre otthonosabban érzik magukat Kölnben.