Csobot Adél
Születési idő

1994.05.09.

Születési hely

Aranyosgyéres

Szemszín

barna

Magasság

165cm

Hajszín

barna

Csillagjegy

Bika

Kapcsolódó tartalmak

Minden, amit Csobot Adélról tudni szeretnél

Csobot Adél Aranyosgyéresen, az erdélyi Mezőségben született, 1994 május 9-én. Nagykárolyban nőtt fel, édesanyja egyedül nevelte fel őt és bátyját, Attilát. Matek-informatika szakos iskolába járt, mellette több szépségversenyt nyert. 2010-ben a Megasztárban a legjobb száz közé került. 2011-ben indult a Csillag születik tehetségkutatón is, de nem ért eredményt.

Egy év múlva, a harmadik X-Faktorban Csobot Adél harmadik lett, Malek Miklós mentorálta. 2013-ban jelent meg Csobot Adél első lemeze, Ami a szívemen, az a számon címmel - Szenes Iván feldolgozásokból. Műsort is vezetett: az After X-et és a BeleValó Világot.

Csobot Adél barátja Istenes Bence.

Csobot Adél galéria

  • Csobot Adél, a Sztárban Sztárhoz igazolt

  • Csobot Adél Erdélyben

  • Csobot Adél és Horányi Juli a méhészetben

  • Csobot Adél és Istenes Bence utazása

Kapcsolódó cikkek

Bájosak Csobot Adél és Nátán kölni képei

Bájosak Csobot Adél és Nátán kölni képei

Már csak néhány hónap, és Csobot Adél kiköltözik Kölnbe a családdal, de addig is gyakori vendégek a városban, ahol Istenes Bence a munkája miatt már most is hosszú heteket tölt.

Istenes Bence és Csobot Adél: nem volt könnyű döntés

Istenes Bence és Csobot Adél: nem volt könnyű döntés

Mindketten hisszük, hogy nagy kaland és izgalmas évek várnak ránk – kezdte Istenes Bence és Csobot Adél, akik életük egyik legnehezebb döntését hozták meg.

Élő adásban sírta el magát Csobot Adél – megható volt a Sztárban sztár+1 kicsi

Élő adásban sírta el magát Csobot Adél – megható volt a Sztárban sztár+1 kicsi

Inkább a mosolygó, folyton jó kedvű lánynak ismerik a nézők és a rajongók Csobot Adélt, aki nem fél kimutatni az érzéseit. Most azonban csak csöndben sírt, és alig találta a szavakat.

Istenes Bence: Vitatkozunk a költözés miatt

Istenes Bence: Vitatkozunk a költözés miatt

Az elkövetkező év sok változást hoz Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatába. Mindketten készülnek az új életre Németországban, amely áldozatokkal és lemondással is jár, amellett, hogy számtalan lehetőséget tartogat számukra.