Bruno Mars
Születési hely

Honolulu

Születési idő

1985.10.08.

IMDB-adatlap

Bruno Mars IMDB-adatlapja

Csillagjegy

Mérleg

Mindent Bruno Mars énekes-dalszerzőről!

Bruno Mars (eredeti nevén: Peter Gene Hernandez) 1985-ben született, hawaii-i énekes, dalszerző és zenei producer. Zenész családban nőtt fel, egészen fiatalon több előadónak is írt dalokat. Bruno Mars 2009-ben az Atlantic Records kiadóhoz szerződött. Közreműködött B.o.B Nothin' On You, és Travie McCoy Billionaire című dalában, ez pedig meghozta számára az igazi ismertséget, nemcsak, mint dalszerző, hanem mint énekes is.

Olyan slágerek társszerzője, mint Flo Rida-tól és Ke$ha-tól a Right Round, K'naan-tól a Wavin' Flag, és Cee Lo Green-től a Fuck You! Saját
slágerei (When I Was Your Man, Gorilla, Just the Way You Are, The Lazy Song...) is hatalmas sikert értek el. Eddig húsz alkalommal jelölték Grammy-díjra, amiből négyszer diadalmaskodott.

2013. novemberében Budapesten is fellépett, ahol valósággal felrobbant a Papp László Budapest Sportarénát. „Azért jöttünk, hogy megizzasszunk titeket! Álljatok fel a székekből is és táncoljatok, tomboljatok, bulizzatok” – nyitotta akkor a koncertjét Bruno Mars, akinek szavaira - itthon igazán szokatlan módon - mindenki felállt a lelátón és végigtáncolta a koncertet

Bruno Mars 2017. május 30-án ismét Budapesten lép fel!

Bruno Mars albumai:

  • Doo-Wops & Hooligans (2010)
  • Unorthodox Jukebox (2012)
  • 24K Magic (2016)

 

 

Kapcsolódó cikkek

Nézd meg, hogy buliztak a sztárok a Bruno Mars-koncerten!

Nézd meg, hogy buliztak a sztárok a Bruno Mars-koncerten!

A világ egyik legmuzikálisabb előadója, Bruno Mars tegnap este ismét Budapesten koncertezett. Telt ház előtt lépett színpadra, a hatalmas bulit pedig a magyar sztárok sem hagyhatták ki.

Bruno Mars 5 klipje, amitől te is beleszeretsz az énekesbe

Bruno Mars 5 klipje, amitől te is beleszeretsz az énekesbe

Tegnap este a budapesti Sportarénában lépett fel Bruno Mars, de a fergeteges élő buli helyett sokaknak csak a kispolgári youtube-rajongás maradt. Senki ne izguljon, ha lemaradt a világsztár koncertjéről – a groove házhoz jön az öt legjobb, legfunkosabb, legkalaposabb Bruno Mars-klippel!

Híres pasival bulizott Vajna Tímea – nem fogod kitalálni, hogy kivel

Híres pasival bulizott Vajna Tímea – nem fogod kitalálni, hogy kivel

További híreink is vannak: visszatért Magyarországra Vajna Tímea, azt nem tudjuk, meddig marad, de a keddi Bruno Mars-koncerten ott partizott. Hogy kivel? Azt is mutatjuk.

Manchesteri robbantás – Ariana Grande és a többiek is üzentek

Manchesteri robbantás – Ariana Grande és a többiek is üzentek

Éppen befejezte az utolsó dalt, és elindult lefele a színpadról Ariana Grande, amikor a manchesteri arénát robbanás rázta meg. Eddig 22 halottról és több mint 50 sebesültről számoltak be a híradások. Most mindenki Manchesternek üzent.