Berki Krisztián a cottbusi torna-világkupaversenyen, lólengésben győzedelmeskedett.

További cikkek

Risztov Éva-interjú

Risztov Éva: „Soha nem szabad feladni”

Saját bevallása szerint gyerekként kellett felnőttként viselkednie, aztán felnőttként próbálta pótolni a gyerekkori lemaradását. Most viszont végre harmóniában él önmagával. Tudja már, hogyan kell a kudarcokat elviselni és azt is, hogy mindig újra...

„Már rakéták vannak a lábaim helyén!”

Sors Tamás: „Már rakéták vannak a lábaim helyén!”

Sors Tamás úszó bebizonyította, hogy még mindig verhetetlen. Megvan az első magyar aranyérem a londoni paralimpián.

Hajrá, magyarok! – kezdődik a paralimpia

Hajrá, magyarok! – kezdődik a paralimpia

Mesébe illő szám – 33 magyar paralimpikon utazott Londonba, hogy megmutassa, milyen az igazi kitartás. Sokan közülük kemény mélypontról jutottak – akár éremmel vagy anélkül jönnek haza – a csúcsok csúcsára.

Szilágyi Áron-interjú

Szilágyi Áron: Volt egy álmom, azt akartam megvalósítani

Minden bizonnyal az is okozott volna némi feltűnést a budai bevásárlóközpontban, ha Csita majommal jelenek meg, vagy ha Hófehérke és a hét törpe társaságában, netán egy derék marslakóval karöltve, ám egyik sem vetekedhetett volna azzal a...

Nem csillog szépen

Nem csillog szépen

Vajon vigasztalja az ezüstérem a 92 éves hosszútávfutót, akinek minden áldott nap eszébe jut, mit rontott el azon a réges-régi versenyen? Van keserűbb siker a második helyezésnél? A tudósok már bebizonyították: jobb bronzérmesnek lenni.

Melyik olimpiai helyezés a legrosszabb – a léleknek?

Melyik olimpiai helyezés a legrosszabb – a léleknek?

Melyik a legrosszabb eredmény az olimpián? Azt gondolnánk, ez könnyű kérdés: az utolsó helyezés. Pszichológusok szerint azonban bőven van rosszabb ennél.

Egerszegi Krisztina-interjú

Egerszegi Krisztina: Eldugtam a gyerekek elől az érmeimet!

Máig legsikeresebb, ötszörös olimpia bajnok úszónőnkről a londoni olimpiai faluban nemrég metrómegállót neveztek el, s meghívták a brit fővárosba, hogy köszöntsék elért sporteredményeiért.

Nekünk 7 aranyérem kell!

Nekünk 7 aranyérem kell!

Büszkék vagyunk rájuk, szeretjük, becsüljük őket – és azt szeretnénk, hogy legalább heten legyenek az olimpiai aranyérmeseink!

Hosszú Katinka is kaphat érmet

Hosszú Katinka mégis kaphat érmet

Egy brit férfi megsajnálta a dobogóról éppen lemaradt olimpiai negyedik helyezetteket, ezért magánakcióba kezdett.

A trágár himnuszíró és a véres zsarnokok

Ki kitől lopta a himnuszát?

Trágár himnuszíró, véres zsarnok spanyolok és egymástól lopott dallamok. Londonban nem ismerik a magyar himnuszt, de mit tudunk mi a többiekéről?

Találós kérdésünk: ki nyert aranyat a legutóbbi olimpián?

„Pekingi aranyérmeseink: Cseh Tamás és a kézilabdások”

Mintha nemzeti becsületünk múlna az olimpiai érmek számán – de valóban megbecsüljük az eredményeket? Kriszta kérdez sorozatunkban ezúttal azt kérdeztük a járókelőktől: kik nyertek aranyat a négy évvel ezelőtti pekingi olimpián...

Megjósoljuk a dobogót!

Megjósoljuk a dobogót!

A Nők Lapja Café szerkesztősége olimpiai lázban ég, az Ezo rovat pedig egyszerűen nem bírta ki, hogy ne nézze meg, mennyi eséllyel indulnak sporthőseink.

 A neten már megkérték Csernoviczki Éva kezét

A neten már megkérték Csernoviczki Éva kezét

A közösségi oldalakat elárasztották az első magyar érmeket szerző sportolóknak szóló gratulációk. Nemcsak a magyarok, de külföldiek is elismerően szóltak hazánk új hőseiről, egy amerikai férfi például feleségül kérte Csernoviczki Évát.