Andy Vajna
Születési idő

1944.09.01.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

IMDB-adatlap

http://www.imdb.com/name/nm0883351/

Hajszín

ősz

Csillagjegy

Oroszlán

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Andy Vajnáról

Andy G. Vajna Vajna András György néven, Budapesten született, 1944. augusztus elsején. Andy Vajna filmproducer, 2010-ig az Intercom ZRt. elnöke volt. 2011-től a "filmipar megújításáért felelős kormánybiztos". A Magyarországon üzemelő hét kaszinó közül ötnek a tulajdonosa. 1956-ban vándorolt ki Magyarországról, fodrász és parókakészítőként kezdte, Hongkongban fehérneművel kereskedett, majd megalapította a moziüzemeltetéssel, filmforgalmazással foglalkozó Panasia Filmet. Producere volt egyebek közt a Rambo, a Terminátor 3., valamint a Die Hard - Az élet mindig drága című filmeknek.

1976-ban Andy Vajna Mario Kassarral együtt megalapította a Carolco nevű filmforgalmazót, 1982-ben pedig az Amerikai Filmpiackutató Társulást. 2013 augusztus 18-án Andy Vajna Los Angelesben feleségül vette Palácsik Tímeát

2015-ben megvásárolta a TV2 csatornát.

Andy Vajna galéria

  • Andy Vajna és Palácsik Tímea esküvője

  • Andy Vajna és Palácsik Tímea

  • Andy Vajna és Vajna Tímea

Kapcsolódó cikkek

Nagy a boldogság Vajnáéknál, újra egyesült a család

Nagy a boldogság Vajnáéknál, újra egyesült a család

Exkluzív helyszínen egyesült újra a Vajna család. Cannes-ban kiderült az is, hogy Vajna Timit már kislányként is lenyűgözték a luxusmárkák kirakatai.

Nagy Ervin: Andy Vajnától bocsánatkérést várok

Nagy Ervin: Andy Vajnától bocsánatkérést várok

Nem tett lakatot a szájára Nagy Ervin, akit mélyen sért, hogy éppen Andy Vajna az, aki a mai napig nem ismerte el: a színész jó választás volt a Kincsem főszerepére.

Vajna Tímea egy fémrácsot tett a melle elé

Vajna Tímea egy fémrácsot tett a melle elé

Az arc, a póz keveset változik, de a ruha mindig egy kicsit kevesebb rajta. Vajna Tímea ismét villantott. Nem kicsit. Nagyot.

Ki az a férfi Vajna Tímea mögött?

Ki az a férfi Vajna Tímea mögött?

Egyik Los Angeles-i törzshelyéről jelentkezett be Vajna Tímea, de most a szokásos jelenetsoron túl valami szokatlan és idegen úszott be a képbe.