Andy Vajna
Születési idő

1944.09.01.

Születési hely

Budapest

Szemszín

barna

IMDB-adatlap

http://www.imdb.com/name/nm0883351/

Hajszín

ősz

Csillagjegy

Oroszlán

Kapcsolódó tartalmak

Minden infó egy helyen Andy Vajnáról

Andy G. Vajna Vajna András György néven, Budapesten született, 1944. augusztus elsején. Andy Vajna filmproducer, 2010-ig az Intercom ZRt. elnöke volt. 2011-től a "filmipar megújításáért felelős kormánybiztos". A Magyarországon üzemelő hét kaszinó közül ötnek a tulajdonosa. 1956-ban vándorolt ki Magyarországról, fodrász és parókakészítőként kezdte, Hongkongban fehérneművel kereskedett, majd megalapította a moziüzemeltetéssel, filmforgalmazással foglalkozó Panasia Filmet. Producere volt egyebek közt a Rambo, a Terminátor 3., valamint a Die Hard - Az élet mindig drága című filmeknek.

1976-ban Andy Vajna Mario Kassarral együtt megalapította a Carolco nevű filmforgalmazót, 1982-ben pedig az Amerikai Filmpiackutató Társulást. 2013 augusztus 18-án Andy Vajna Los Angelesben feleségül vette Palácsik Tímeát

2015-ben megvásárolta a TV2 csatornát.

Andy Vajna galéria

  • Andy Vajna és Palácsik Tímea esküvője

  • Andy Vajna és Palácsik Tímea

  • Andy Vajna és Vajna Tímea

Kapcsolódó cikkek

Vajna Tímea fehérneműs tükörképe mesés

Vajna Tímea fehérneműs tükörképe mesés

Egy igazán jól sikerült képsort osztott meg Vajna Tímea az Instagram Live-on. Andy Vajna felesége fekete csipke melltartóban, hozzá illó bugyiban és egy semmit sem takaró, de annál dekoratívabb csipkeköntösben (?) pózol a fotókon.

Hiánypótló: összeállítottuk Vajna Tímea bakancslistáját

Hiánypótló: összeállítottuk Vajna Tímea bakancslistáját

Vajon mire vágyhat valaki, akinek mindene megvan? Luxusjachtokon napozik, filmsztárokkal jópofizik, menő éttermekben falatozik, és ha olyan kedve van, szépségversenyt szervez. Megpróbáltunk utánajárni, mi hiányozhat még Vajna Timi életéből.

Nagy a boldogság Vajnáéknál, újra egyesült a család

Nagy a boldogság Vajnáéknál, újra egyesült a család

Exkluzív helyszínen egyesült újra a Vajna család. Cannes-ban kiderült az is, hogy Vajna Timit már kislányként is lenyűgözték a luxusmárkák kirakatai.

Nagy Ervin: Andy Vajnától bocsánatkérést várok

Nagy Ervin: Andy Vajnától bocsánatkérést várok

Nem tett lakatot a szájára Nagy Ervin, akit mélyen sért, hogy éppen Andy Vajna az, aki a mai napig nem ismerte el: a színész jó választás volt a Kincsem főszerepére.