Szabadidő

Nem fújtuk fel, tényleg nagyot szól…

Szeptember 9-én újra kitárja kapuit a Budapesti Nemzetközi Vásár, hogy aztán öt napon át szórakoztasson kicsiket és nagyokat egyaránt. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a közel egyhetes vásár alatt a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területének minden négyzetméterén történik valami.

Egy belépőjeggyel hét rendezvényen vehetnek részt az odalátogatók, melyek közül csak egy az akciókat, kedvezményeket kínáló és több száz cég részvételével zajló Budapesti Nemzetközi Vásár, a BNV. Emellett a Tér-Forma-Design az év legnagyobb hazai lakberendezési kiállításának ígérkezik. A Trend Szigeten „Otthont kreatívan: bármilyen stílusban” címmel a lakberendezési újdonságok kerülnek bemutatásra. Az „Új Generáció” standján a frissen végzett bútortervezők design munkáiból kaphatnak ízelítőt és megismerkedhetnek a „magyar bútor” védjeggyel. Mindkét helyen díjmentes lakberendezési tanácsadással várják az érdeklődőket. A témában ajánljuk még figyelmükbe az egyidejű Interwood kiállítást is, ahol az asztalos termékek választékáról és árairól tájékozódhatnak.

Nem fújtuk fel, tényleg nagyot szól...

Az Oktatás Hete 2009 rendezvény keretein belül többek között a Nyelvparádé várja az érdeklődőket, ahol a nyelvtanulási lehetőségekről tájékozódhatnak, de lesz itt még tanfolyam- és állásbörze és külföldi tanulási- és munkalehetőségek is. Az Agrárexpo a vidék ízeit hozza el a BNV-re, sőt egy valódi szüreti bál részesei is lehetnek, ha a vásár szombati napján látogatnak ki a Vásárközpontba. A Géniusz-Európa Nemzetközi Találmányi Vásáron pedig húsz országból közel háromszáz találmány mutatkozik be. Nagyot fog szólni szeptember 13-án a Magyar Dal Napja is. Az ország több pontján egyidejűleg zajló zenei esemény pop-rock zenei irányvonalának színpada a BNV-n kerül felállításra, ahol fellép többek között a Roy és Ádám, Rúzsa Magdi, a Bikini és Gáspár Laci is.

A BNV társrendezvényei mellett – melyek már önmagukban is egy egész napra elegendő látnivalót kínálnak – rengeteg program szórakoztatja majd a nagyközönséget. A latin táncok bemutatója és oktatása, a Líra Könyvvásár és az Oázis Növényvásár mellett játszóház, kalandpark és kutyabemutató a gyerekeknek, fitness programok és STELLA Szépség Sziget a hölgyeknek, ingyenes szűrővizsgálatok és életmód-tanácsadás a szépkorúaknak, hogy csak néhányat említsünk a kínálatból. És persze ne hagyjuk ki a díszvendég, Kína programját sem! A Kínai Termékek Vására mellett kalligráfia-bemutató, kuriózumnak számító kínai teakészítés és kóstoló, zene és tánc várja a keleti kultúra rajongóit.

Nem fújtuk fel, tényleg nagyot szól...

Pénztárcakímélő tippünk:

Szeptember 10-én a nyugdíjasok, diákok és pedagógusok, szeptember 11-én pedig a hölgyek számára díjtalan a belépés a BNV-re és minden programjára.

Egyéb kedvezmények:

  • Családi belépőjegy: két felnőtt és három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít
  • Kedvezményes jegy a felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermekek, a diákok és mozgáskorlátozottak számára
  • 50% menettérti kedvezmény a MÁV-Start Zrt. belföldi járatain
  • 50% menettérti kedvezmény a Volánbusz Zrt. belföldi járatain
  • Hungary Card felmutatásával extra kedvezményes jegy vehető igénybe
  • Belépőjegy üdülési csekk ellenében is váltható
  • A BNV-vel egyidőben zajló Borfesztivál felnőtt napijegyének felmutatásával kedvezményes belépőjegy váltható a BNV-re. (A BNV felnőtt napijegy felmutatásával szintén kedvezményes belépőjegy vásárolható a Borfesztiválra.)
  • 6 éven aluli gyermekek és 70 év felettiek számára a belépés mindennap díjtalan

 

Időpont:
2009. szeptember 9-13. (szerdától vasárnapig)

Nyitva tartás:
mindennap 10-től 18 óráig

Helyszín:
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont (X. kerület, Albertirsai út 10.)

Bejárat:
I., II. és III. kapu

További részletek: www.bnv.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top