Család

LEGO DUPLO Állatkert

„Milyen állat az?” – ugye ismerõs a kérdés, amikor a kisgyermek tágra nyílt szemekkel csodálja az Állatkert lakóit. Maradandó élmény, amikor elõször láthatja életnagyságban a hatalmas zsiráfot vagy elefántot, és elõször hallja meg az oroszlán üvöltését







A LEGO Duplo Állatkert ezt az élményt nyújtja a gyerekeknek. Megtanulhatják, hogyan élnek az állatok, milyen gyakran és mit esznek, mivel játszanak, mennyit alszanak, miért is „jeges” a jegesmedve, és hogy a zebra – csíkossága ellenére – nem pizsamában van.





A gyermekek a LEGO Duplo Állatkertben maguk is részt vesznek az állatok gondozásában, sőt, ők maguk alakítják ki azt. És az állatkert is sokféle lehet: vidám vagy éppen barátságos, sőt, a kicsinyek akár állatóvodába is járhatnak.
A színes, kreatív világ mögött komoly tanulás is rejlik: a gyermek megtanulja, hogy ezek az állatok szabadon csak nagyon messze élnek, egyikük a nagy meleget, míg mások a hideget, vagy éppen a vizet kedvelik, és egyes állatok igenis nagy veszélyt jelentenek másokra nézve.







A LEGO Duplo Farm után ez már a második 2-5 év közötti gyermekeknek szóló játék, amely állatokról szól. Míg a Farm a háziállatokat és azok gondozását mutatja be, az Állatkert még színesebben és látványosabban a világ különleges állatait hozza közel a gyermekekhez.






 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top