Baba

10 tipp a törlőkendős dobozok kreatív újrahasznosítására

A kisgyerekes háztartásban előfordulhat, hogy felszaporodnak a nedves törlőkendők dobozai. Semmiképp nem érdemes megválni tőlük.

Az Inhabitots oldalán 10 remek tippet találhatunk arról, hogy ezek a fajta dobozok mennyi mindenre használhatóak még, ráadásul környezetvédelmi szempontból sem utolsó, ha nem landolnak a szemetesben. Az egész kicsik egyébként is gyakran szeretnek azzal molyolni, hogy egy dobozból ki-be rakosgatnak apró tárgyakat, tehát már az is egy klassz szórakoztató játék lehet, ha néhány naponta beleteszünk egy, már nem használatos törlőkendős dobozba néhány új apróságot és átadjuk tanulmányozásra (és talán megússzuk a konyhaszekrény aznapi kirámolását is).

10 tipp a törlőkendős dobozok kreatív újrahasznosítására

Persze itt komolyabb projekteket is ajánlanak: legótároló, íróasztali rendszerező, még gyári csomagolásában lévő élelmiszerek spájzbeli tárolója, kis teherautó házilag, adventi naptár – no de minden ötletet nem lőhetünk le, klikk a tippekért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top