Baba

A szülőágyon is sminkelnek a nők

Műszempilla, testbarnítás, hajfestés és smink: egyre több nő számára fontos, hogy szüléskor is hibátlan legyen a megjelenése.

Eddig szent meggyőződésünk volt, hogy a szülés valami olyan, mindenek fölött álló dolog, ami mellett a hétköznap dolgaink – mint például a smink, a kivasalt haj, a francia manikűr meg a testbarnítás – teljesen eltörpülnek, de tévednünk kellett. A Facebook meg az Instagram korában ma már gigatrend, hogy az édesanya megjelenése kifogástalan legyen.

A szülőágyon is sminkelnek a nők

 
A képen látható édesanya hattáskányi ruhát cipelt be a kórházba, a szülés előtti napokban pedig felkereste a pedikűröst, manikűröst, melíroztatott és testbarnítást is kért 
Forrás: thesun.co.uk

A szülőágyon is sminkelnek a nők

 

Ez az édesanya már 5 cm-re ki volt tágulva, amikor az volt a legégetőbb problémája, hogy a haját megcsináltassa. Szülés előtt ő is felkereste a pedikűröst, a manikűröst, műszempillákat rakatott fel, meghosszabbíttatta a haját, testbarnítást kért és szőrtelenített
Forrás: thesun.co.uk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top