Baba

Szuper meglepetést adott az óvónőnek egy anyuka

A jószívű anyuka megsajnálta az óvónőt, aki mindig kedvességgel és szeretettel fordult sérült gyermekéhez – végül egy elképesztő ajándékkal lepte meg!

 Brittney Nichols, minden nap a gyermekgondozóban hagyja 2 éves kislányát. A kislány koraszülött volt, ezért még most is speciális felügyeletet igényel, amit meg is kap a Christy Owens nevű óvónőtől, aki szeretettel és türelemmel fordul a gyerek felé.

 Egy nap az anyuka észrevette, hogy Christy gyalogol az út szélén a templom felé az amerikai Benton városának egy olyan környékén, ahol az autó létszükséglet a távolságok miatt. Az anyuka ezért betelefonált az óvodába, hogy érdeklődjön, az óvónőnek valóban nincs-e autója. Kiderült, hogy minden nap több kilométert gyalogol a munkába, vasárnap pedig a templomba. Mivel az anyuka valóban nagyon hálás volt az óvónőnek, úgy döntötte, meghálálja a kislányával töltött rengeteg időt: gyűjtést szervezett, hogy az óvónő kaphasson egy autót. A helyi közösséggel sikerült annyi pénzt gyűjteniük, amiből futotta egy autóra a kedves óvónőnek, aki majd kiugrott a bőréből, mikor megkapta a meglepetést!

 Forrás: Littlethings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top