2017. 08. 18. Ilona

Ingyenes meseapplikáció gyerekeknek

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A kiskakas gyémánt félkrajcárja mindenkinek ismerős, ugye? Nos, itt hallgatni is és olvasni is lehet, sőt megnyomni is.
2013. 09. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A MOME TechLab kísérleti tabletmeséjéről van szó, amely letölthető androidos telefonra, tabletre és iPadre (vigyázat, iPhone-ra nem). Az illusztráció részletgazdag és meseszép, meglepő, hogy nem színes, de semmiképp nem vált a mese kárára.

Magyarul és angolul is lehet olvasni, illetve hallgatni, épp olvasni tanulóknak különösen ajánlható, mert rövid, a történetet gyakorlatilag minden gyerek ismeri és még a betűket is lehet nagyítani. Az efféléktől esetleg idegenkedőknek is jó belépő lehet az appok világába, mert ez mindent visz: szép, okos, szórakoztató. A megfelelő helyeken való nyomkodás után a történések hatására hangos kuncogás várható, mert az alkotók még arra is gondoltak, hogy a gyerekek igencsak vevők a humorra.
Részletekért katt ide!

Ingyenes meseapplikáció gyerekeknek

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások

zsof.berg 2013-09-23 08:57

Bizonyára érdekli őket a technika, de én arra gondoltam, hogy a gyerek/szülő kapcsolatból érdemes kizárni a kütyüket. Eljön annak is az ideje, amikor főleg ilyeneken keresztül érintkeznek, de érdemes ezt minél későbbre tenni.

sabanka 2013-09-20 11:12

a gyerekeket nagyon érdekli a technika, mindenféle kütyü, szerintem tök buli, ha együtt nézegetik a szülővel, most komolyan, az elején úgy se fog egyedül tabletezni egy 4 éves .....

zsof.berg 2013-09-20 08:09

Alkalmazás... Mesealkalmazás... Na ne már! Hazaértek, kapcsoljátok ki a telefont, és tessék játszani a gyerekkel, könyvből vagy fejből mesélni!

Nők Lapja Cafe 2013-09-20 08:09

A kiskakas gyémánt félkrajcárja mindenkinek ismerős, ugye? Nos, itt hallgatni is és olvasni is lehet, sőt megnyomni is.

Nők Lapja Café: Ingyenes meseapplikáció gyerekeknek