Baba

Születése közben fogta meg az orvos ujját a baba – fotó

Császármetszés közben kinyúlt a kisbaba az anyukája hasából, és megfogta az orvos kezét. Az apuka pedig lefényképezte...

 

Elképesztő babafotót tett fel egy amerikai anyuka, Alicia Atkins a Facebookra. Császármetszés közben az anya méhéből kinyúlt a még meg sem született kisbaba, és megszorítja az orvosa kezét. Már több mint tízezer lájkot kapott a népszerű közösségi oldalon a kép, és a szülők esküsznek, hogy nem hamisítványról van szó. Alicia azt tervezi, hogy bekeretezteti, és a ház falát díszíti majd a különleges pillanat.

Születése közben fogta meg az orvos ujját  a baba - fotó

Biztosan emlékeztek még erre a fotóra, ami 2004-ben kezdte bejárni a netet. Az anyuka hasát belülről kinyomó bébitalp valóban nagyon megható, rengetegen küldték tovább, és érzékenyültek el a különleges fotót látva, de sajnos közben kiderült, hogy nem igazi kép, csupán egy nagyon jól sikerült trükk.

Születése közben fogta meg az orvos ujját  a baba - fotó

Ez a kis videó viszont igazi: pár hónappal ezelőtt járta be a netet egy speciális MRI-felvétel az anyukájuk méhében veszekedő ikrekről. Azt nem tudjuk, hogy egymás rugdosása valóban veszekedés-e, vagy egyszerűen csak próbálnak helyet csinálni maguknak az amúgy sem hatalmas anyaméhben.

Nézzétek meg a magzatok huzavonáját! 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top