Baba

Megalázták a boltban szoptató kismamát

Egy üzlet kávézó részében szoptatott a kismama, mikor egy odaérkező férfi hevesen ordítani kezdett vele.

Jessie Maher egy Target-üzlet kávézó részében szoptatta kisbabáját, amikor felbukkant egy férfi és ordítani kezdett vele.

Az esetről felvétel is készült, amin jól látható, ahogy a férfi durva szavakkal felszólítja a nőt, hogy hagyja abba, amit csinál, mert az “gusztustalan, és csinálja máshol”. A férfi ezután a személyzethez fordult, és vásárlása után vissza akarja követelni a pénzt, mert nem akar a szoptató nő társaságában fogyasztani. Eközben többször sértegette a kismamát, aki a hangfelvételen azt is elmondja, hogy reszket a félelemtől.

Később többen is Maher segítségére sietnek, elsőként egy felpaprikázott nő, aki megmondja a jelenetet rendező férfinak, hogy menjen el, ha nem tetszik neki, az asszonyt pedig megnyugtatja, hogy amit csinál, a világ legtermészetesebb dolga. Maher végül meghatódik a segítségtől, és megnyugszik, míg a férfit eltávolítják a helyiségből.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top