Baba

Az ötösikrek karácsonyi fotójánál nem lesz ma már cukibb

Briana és Jordan Driskell karácsonya most először lett olyan, amilyennek mindig is szerették volna. Két év küzdelem után végre az ötösikreikkel ünnepelhetnek.

A szülők sokáig küzdöttek a meddőséggel, mindent kipróbáltak, amit csak az orvosok ajánlottak. Már szinte feladták, hat hónapra le is álltak a próbálkozással, majd egy utolsó esélyt adtak maguknak. Az utolsó esély pedig annyira jól sikerült, hogy egyből ötösikrek lettek belőle.

Egyszerre volt csodálatos és ijesztő a terhesség, rengeteg nehézséggel kellett szembenézniük közben, az utolsó hat hétben pedig szinte ágyhoz kötözték az anyát, hogy valahogy bent tartsák az ikreket ameddig csak lehet. Végül a 28. héten születtek meg.

Most, hat hónappal később pedig az első karácsonyi fotózásukon vettek részt az ikrek, csodálatos képeken mutatták be őket az interneten a szülők. Anya a saját két kezével készítette az ünnepi ruhákat. Hogy volt erre ideje öt baba mellett, teljesen felfoghatatlan.

A szülők előtt le a kalappal, nemcsak azért, mert egyszerre gondoskodnak öt babáról, hanem mert elképesztő, milyen kitartással és erővel érték el a céljukat, hogy gyerekük születhessen. Briana azt szeretné, ha a képekkel eljutna minél több emberhez az üzenete:

Soha ne add fel. Mi majdnem feladtuk. És mi lett volna, ha megtesszük? Nézd, mit hagytunk volna ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top