Baba

Igazi álomszuszék Arun, a budapesti kiselefánt – videó

Videón mutatja meg a Fővárosi Állat- és Növénykert azt a pillanatot, amikor a kéthetes kiselefántot édesanyja felkelti a délutáni szunyókálásból. Nincs könnyű dolga, mert Arun még szívesen szundikálna egy kicsit.

Két hét alatt a Fővárosi Állat- és Növénykert sztárjává vált Arun, a kiselefánt, aki november 7-én látta meg a napvilágot Budapesten. Egy kéthetes újszülöttől még nem várható el, hogy egész nap lábon legyen, így időnként le-leheveredik a szalmába egy kis frissítő szundikálásra.

Arun anyukája, Angele először gyengéd cirógatással ébreszti kisfiát, majd mivel arra nem reagál, a lábaival pöcköli kicsit popón a lustálkodásra vágyó kiselefántot.

Na, anyu, csak még öt perc!

Az állatkert honlapján közölte, hogy a budapesti kiselefánt most már teljes nyitvatartási időben, tehát délelőtt 10-től délután fél 4-ig mindvégig látogatható. Viszont arra kérik a lelkes rajongókat, hogy a kiselefánt nyugalma érdekében mellőzzék a hangoskodást, ne etessék az állatokat, és a fényképfelvételek készítésekor kerüljék a villanófény használatát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top