Baba

Mindent visz ennek a 3 gyerekes anyukának a rappelése

Az anyaság nem tántorította el Cali Danielst a rapzene iránti szeretetétől.

Cali Daniels imádja a rapet, ezért megtalálta a legjobb módját annak, hogy három gyermekével, Gracie-vel, Liával és Cohennel népszerű dalokat írjon át és adjon elő. A nő előszeretettel készít klipeket is számaikhoz, legújabb szerzeményét nemrég posztolta. 

Forrás: Hayley Mundine, HBT Photography

Az eredetileg Cardi B által előadott Bodak Yellow Daniels előadásában The Rap Mom címen szerepel. A Texasban élő, amúgy pincérnőként dolgozó anya egy éve robbant be a szociális média felületeire, klipjét 21 millióan néztek meg.

„Az egész úgy kezdődött, hogy a gyerekekkel bolondoztunk az autóban, mint mindig. Mivel szeretem a rapet, sokszor hallgattuk a később általam átírt számok eredetijét a rádióban. Nagyon élvezték, ha megváltoztattam az egyes sorokat a dalszövegekben, így jött az ötlet.”

A nő pár nap alatt írja át a dalokat, de igyekszik szorosan kötődni az eredeti szöveghez. Gyerekeivel mindig együtt szerepel a videókon, akik kicsit félszegek, ha a kamera forog, de Daniels szerint amúgy megvadulnak, ha nincs más ott. 

„A többi anya mindig azt mondja, inspirálom őket, hogy ők is többet  szórakozzanak a gyerekeikkel, ami szuper érzés számomra.”

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top