Baba

Hiánypótló: itt van az anyatejízű nyalóka

Nem tudtuk tényleg, mi hiányzik az életünkből. Hát persze, hogy mindenki anyatej-ízesítésű nyalókát akar adni a gyerekének.

Olyan új termék érkezett az amerikai piacra, ami nélkül nem is lehet talán élni, de persze ezt csak a cinikus énem mondatja velem. Állítólag azért találták ki az anyatejízű nyalókát, mert ezzel meg lehet nyugtatni a legelvetemültebben hisztiző dackorszakos gyereket is. Gondolom, ez maximum akkor válhat be, ha anyatejes volt babaként a gyermekünk, de még így is kicsit nehezen hiszem el, hogy az anyatej ízével hatni tudnánk a gyerekek idegrendszeri érésére.

Az a bizonyos anyatej ízű nyalóka. Fotó: Lollyphile

A nyalóka ízét egyébként úgy alakították ki, hogy több anya is adományozott a feltalálóknak anyatejet, amit elemezve létre tudták hozni a mesterséges anyatejízt. Igazi anyatejet szerencsére nem tartalmaznak, sőt vegán nyalókaként árulják, és egészségesnek mondják. Mindez lehet, hogy még igaz is, de azért egy kicsit mégis bizarrnak érezném, hogy egy ilyen nyalókát nyomjak a gyerekem kezébe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top