Baba

Négynapos csecsemőt hagyott árván az elgázolt férfi

A felesége még kórházban volt a gyerekükkel, amikor a férfi balesetet szenvedett, majd elütötte őt egy másik autó.

A férfi október 14-én, a Kazincbarcikához közeli Izsófalván szenvedett balesetet. Előbb árokba sodródott autójával, és kizuhant az úttestre, ahol egy Suzuki Swift sofőrje elgázolta. A gázoló továbbhajtott, őt később elfogták: kiderült róla, hogy bedrogozva vezetett, és jogosítványa sem volt.

A felborult autó a baleset után (forrás: police.hu)

Az áldozat felesége ekkor még a kórházban volt négy nappal korábban született csecsemőjükkel. „Ágnes Kazincbarcikán dolgozik mint ápoló. Július 22-én házasodott meg, és akkor már áldott állapotban volt – mondta az özvegy egyik ismerőse a Borsnak. – A baleset hajnalán a négynapos kisfiával a kórházban várta a párját, hogy meglátogassa őket. Nagyon erős nő, elképzelni sem tudom, én mit tettem volna, hogyan kezelném ezt a helyzetet.

Ágnes és a csecsemő jelenleg a nő apósánál laknak egy kétszobás bérlakásban, ahonnan hamarosan szeretnének elköltözni, ehhez minden segítséget szívesen fogadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top