Baba

Saját gyermekét vágta földhöz a dühöngő anya – 18+ videó

Szerencsére egy térfigyelő kamera is látta azt a jelenetsort, amitől minden jóérzésű embernek összeszorul a szíve és az ökle: egy édesanya megüti, majd földhöz vágja gyermekét. A nő ellen rendőrségi és gyámhatósági eljárás is indult.

Hihetetlen és vérlázító képsorokat rögzített egy térfigyelő kamera Losoncon egy gyermekét bántalmazó anyáról. A felvételen az látszik, hogy egy fiatal anyuka odarohan a kicsit távolabb álló gyermekéhez, aki mintha már tudná, hogy ilyenkor jobb szorosan a földhöz lapulni, így le is fekszik a földre. Édesanyja azzal a lendülettel megüti, egy kézzel felkapja a négyéves kisfiút a földről, majd úgy egy méter magasságból a földhöz vágja.

Az esés következtében a kisfiúnak felrepedt a szája, ezért kórházba kellett szállítani. Az ügyet a nő egyik ismerőse jelentette a rendőrségen, akit megbotránkoztatott a nő viselkedése.

A 33 éves anya ellen testi sértés miatt indított eljárást a helyi rendőrkapitányság, illetve az esettel a Munka-, Szociális és Családügyi Hivatal illetékesei is foglalkoznak – írja a Parameter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top