Baba

Ezt a trükköt alkalmazd, ha gyógyszert kell adni a kisbabádnak

Egy anyuka osztotta meg tapasztalatait arról, hogyan lehetséges könnyen beadni a gyógyszert kisbabánknak.

Helena Lee ápolóként dolgozik egy angliai kórházban, de ő is sokat küzd azzal, ha kisbabája, Alfie beteg. Az anya sokáig vívódott például a gyógyszerbeadással, míg rá nem talált a tökéletes megoldásra. Ezt osztotta meg most a Facebookon, hogy segítsen anyatársainak. 

„Az összes anyának… Az elmúlt 24 órában azzal küzdöttem, hogy a fiam bevegye a lázcsillapító gyógyszert, de mindig kiköpte, aminek fele rajtam landolt végül. Aztán eszembe jutott egy trükk, amit egyszer láttam. Egy falat sem megy kárba és sírás nélkül is elvégezhető.”

Forrás: Facebook/Helena Lee

A trükk nagyon könnyű, csak egy fecskendőre és egy cumisüvegre lesz szükséged hozzá. A fecskendőbe töltsd bele felaprítva és szétnyomkodva a beadni kívánt gyógyszert, majd az egészet illeszd a cumis részhez belülről. Simán be tudod adni a gyerekednek a gyógyszert egy italba keverve úgy, hogy egy csepp sem fog kárbavészni. 

Lee azt gondolta, majd egy-két ismerőse megköszöni neki a trükköt, de arra álmában sem számított, hogy üzenete vírusként fog terjedni az interneten. A poszt 125.000 megosztásnál tart most.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top