Baba

Ez a kislány koszorúslány lett volna nagynénje esküvőjén, de fontosabb dolga akadt

Szerencsére a menyasszony és a vőlegény sem orrolt meg a tündéri kislány akciójáért. Sőt! Még örültek is neki, hogy egy kis ideig nem kizárólag rájuk figyelt a násznép.

Rugbie mindössze hat hónapos, de már most megnyerte magának a komplett internetet. A különböző netes oldalakon egymás után tűnnek fel a tüneményes kislányról készült képek. Hogy miért ez a hirtelen rajongás? Nos, mert Rugbie a közelmúltban koszorúslány volt a nagynénje esküvőjén, és pontosan úgy viselkedett a ceremónián, ahogy sokan szeretnének.

A kislány ugyanis még a bevonulás előtt mély álomba szenderült egy, kifejezetten neki beszerzett kocsin. Édesapja, Joe Morman a Redditen elmondta, a kislány nagyon várta a ceremóniát, de jó 20 perccel a bevonulás előtt elálmosodott. „Próbáltam énekelni neki, hogy ébren tartsam őt, de végül ellentétes hatást sikerült elérnem. Rugbie mély álomba szenderült.

Olyannyira, hogy a kis koszorúslány végül még arra sem ébredt fel, hogy édesanyja behúzza őt az oltárhoz. „Persze, mikor bevonultunk Rugbie-vel minden szem ránk szegeződött. Szerencsére sem a feleségem húga, sem a férje nem neheztelt ránk Rugbie magánakciójáért. Sőt, utólag mindketten azt mondták, egy kicsit örültek is annak, hogy végre nem szegeződik rájuk minden szempár.”

Morman egyébként a Redditen elárulta azt is, ahogy a kiskocsi megállt, Rugbie felébredt, és hangos sikoltozással jelezte, hogy újra elemében van.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top