Baba

Kis híján szétrúgta az anyukát a pocakjában lévő baba

Jó erőben van annak a nőnek a kislánya, aki úgy gondolta, a saját kezébe – illetve lábába – veszi a dolgokat és nem vár a megszületéssel. Az ijesztő esetnek szerencsés vége lett.

Egy kínai nő még meg nem született kislánya akkorát rúgott édesanyja hasában, hogy átszakította a nő méhfalát. Erre azonban csak azután derült fény, hogy az asszony erős hasi fájdalmakat érzett, és mivel az több órán át sem múlt el, orvoshoz ment.

Az eset azért történt, mert a nőnek korábban műtötték a méhét, a kislány lába pedig pont a heget találta telibe. Emiatt azonnali császármetszést kellett végrehajtani a Peking University klinikáján. Az alábbi ultrahang-képen látható a kisbaba lába, ahogy kilóg az anyaméhből.

A kórház által kiadott felvételen látható a kislány lába, ahogy kitüremkedik az anyaméhből (Fotó: Peking University Shenzhen Hospital)

Az esetnek szerencsés vége lett, az anyuka és a jó erőben lévő kislány is jól vannak. Az orvosok igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy bár hasonló előfordulhat a terhesség alatt, de csupán rendkívül ritkán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top