Baba

Kiborította a netezőket Olivia Wilde puszija, amit a kisfiának adott

A kétgyerekes színésznő még a múlt héten osztott meg cuki fotót kisfiáról, a hároméves Otisról. Csakhogy a meghitt fotót nem mindenki találta cukinak. Kitalálod, mi zavarta a kritikusokat?

Olivia Wilde röviddel a Las Vegasban történtek után osztotta meg azt a bensőséges fotót, amin hároméves kisfiával, Otisszal látható, ahogy fürdetés közben gyors puszit ad gyermekének. A színésznő az Instagramra töltött képhez, utalva a Las Vegas-i szörnyűségre azt írta: „Ebben mindig találok reményt”.

Finding hope in this ❤.

Olivia Wilde (@oliviawilde) által megosztott bejegyzés,

A meghitt fotó azonnal megnyerte a színésznő követőit: rövid idő alatt 113 ezer lájkot kapott. Csakhogy voltak kivételek. Akadtak ugyanis olyan rajongók is, akik kiakadtak azon, hogy Olivia kisfia szájára adott puszit, nemtetszésüknek pedig a fotó alatti kommentszekcióban adtak hangot.

Ez nagyon bizarr” – írta egyikük, majd hozzátette, egyáltalán nem egészséges, hogy Olivia úgy puszilja meg a kisfiút, mintha csak a párja lenne: a száján. Persze nem Olivia volt az első celebszülő, aki kritikákat kapott amiatt, hogy a száján puszilja meg gyermekét.

Kiss for Daddy ❤️

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Nem sokkal korábban Hilary Duff kapott kritikákat emiatt, de nem úszta meg a sztárfocista, David Beckham se, aki egy olyan fotó alá kapott bíráló kommenteket, amelyen kislányával, Harperrel vált puszit.

Neked mi a véleményed? Írd meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top