Baba

Mentőhelikoptert is küldtek a vécében szülő nőhöz, aki nem is szült

Kegyetlen tréfát űzött egy fiatal miskolci nő a mentőszolgálattal: azt hazudta a mentőknek, hogy gyermeket szült a város egyik nyilvános vécéjében, mire két mentőautót és egy mentőhelikoptert küldött a helyszínre a mentésirányító. A nő ellen eljárás indulhat.

Egy mentőhelikopter és két mentőautó is elindult ahhoz a fiatal miskolci nőhöz, aki bejelentése szerint egy nyilvános vécében adott életet gyermekének az észak-magyarországi városban. Mikor a mentőhelikopter a helyszínre ért, már gyanús volt, hogy senki sem várja a segítséget. Amikor a két mentőautó is megérkezett, és a járókelők nem is hallottak a vécében szülő nőről, akkor bizonyossá vált az átverés.

A mentésirányító hosszas próbálkozás után újra elérte a bejelentőt, aki először tagadta, hogy hívta volna a mentőszolgálatot, később viszont elismerte, hogy csak „csínytevésnek szánta” a bejelentést. A helyszínre a rendőröket is riasztotta a mentőszolgálat mentésirányítója, így valószínűleg eljárás indul a vicces kedvű nő ellen.

Az esetről Facebook-oldalán számolt be az Országos Mentőszolgálat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top